Ποια ξανθιά λιγουρεύεται την καρέκλα της Ναταλίας Γερμανού;


Ημερομηνία Πέμπτη, 13 Ιαν 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Natalia Germanou Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει πολύς θόρυβος με ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως υπάρχει κάποια ξανθιά ανερχόμενη παρουσιάστρια στον Alpha η οποία θέλει να πάρει τη θέση της Ναταλίας Γερμανού και δεν μιλάμε για την θέση πάρκινγ όπως έκανε η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα. Η παρουσιάστρια σχολίασε το δημοσίευμα μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Νίκο Γεωργιάδη στον Sfera 102,2.


«Χθες το βράδυ ανέβασαν μια είδηση στο star.gr η οποία ήταν πολύ προσεκτικά γραμμένη, σαν αυτός που την έγραψε να ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και όχι σαν αυτά τα φημολογούμενα που γράφουμε κάτι απλά για να το γράψουμε. Αυτή η είδηση έλεγε ότι υπάρχει μια παρουσιάστρια στο κανάλι της Κάντζας που εργάζομαι και υπηρετώ με αγάπη και χαρά η οποία θέλει οπωσδήποτε να παρουσιάσει το πρωινό του σαββατοκύριακου. Δεν διευκρίνιζε αν θέλει να το κάνει μαζί με τη Σίσσυ ή θέλει να φάει και τη Σίσσυ. Γιατί θα της πέσουμε βαριές αν φάει και τις δυο μας. Και έλεγε ότι πηγαίνει στα στελέχη του καναλιού και λέει ότι τι παραπάνω έχει η Ναταλία; Ούτε πιο όμορφη ούτε πιο έξυπνη από μένα είναι, ούτε πιο έμπειρη. Το πολύ πολύ να είναι πιο μεγάλη. Και εγώ θεωρώντας ότι όλα στη ζωή είναι πλάκα, που πρέπει να πάρω το μάθημα να το σταματήσω αυτό, ήμουν στο twitter και κοινοποίησα το σύνδεσμο. Μετά άρχισαν τα παιδιά που το διάβασαν να ρωτάνε ποια είναι αυτή και μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ποια μπορεί να ‘ναι και μετά πέσανε 2-3 τηλέφωνα και μου είπαν κάποια ονόματα, 2 ονόματα.

Προφανώς μία θέλει να με φάει αλλά δύο πιθανά ονόματα μου είπαν. Κάποια στιγμή τους είπα να μη λέμε ονόματα γιατί δεν είναι σωστό. Μου έλεγαν ότι είναι η Σίσσυ Φειδά στο twitter και η Ηλιάκη αλλά και η Καραβάτου είπα έλεος γιατί η Καραβάτου δεν είναι wannabe παρουσιάστρια όπως έλεγε το δημοσίευμα. Και σίγουρα δεν είναι η Μαρία Ηλιάκη γιατί την ξέρω πάρα πολύ καλά και η Σίσσυ Φειδά δεν είναι γιατί το δημοσίευμα έγραφε ότι δεν είναι καστανή. Λέω να το αφήσουμε. Δεν είναι σωστό. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να του αρέσει μια εκπομπή. Και εμένα μπορεί να μου αρέσει η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλω αν του φάω τη θέση. Μου αρέσει η εκπομπή, θα ‘θελα να την κάνω αλλά το θέμα είναι…μπορώ; Εγώ πιστεύω πάντως ότι ισχύει, δεν το παίρνω πίσω, δεν κάνω κωλοτούμπα. Ποιος, ποια, που και γιατί θα φανεί στο χειροκρότημα και μπορεί και να μην φανεί ποτέ».

Πηγή: yupi.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2362.html