Παίκτρια reality στο ψυχιατρείο με σχιζοφρένεια!


Ημερομηνία Πέμπτη, 30 Δεκ 2010 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Στο παρελθόν τη γνωρίσαμε σε ένα γεμάτο κάμερες τηλεοπτικό «σπίτι» γνωστού reality και σήμερα είναι μόνη και ξεχασμένη σε ένα ψυχρό δωμάτιο ψυχιατρείου. Διάγνωση; Σχιζοφρένεια! «Την πήρε η κάτω βόλτα όταν κατάλαβε ότι τα κανάλια την έστυψαν σαν λεμονόκουπα και μετά την πέταξαν» δηλώνει άτομο του στενού περιβάλλοντός της ενώ αυτό που την έκανε να καταρρεύσει ήταν ο χωρισμός της από τον  βαλκάνιο σύζυγό της και ειδικά όταν έμαθε ότι εκείνος έκανε δεσμό και στην συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε μια γυναίκα. Η τραγική ειρωνία είναι οτι το ..αίσθημα το  γνώρισε συνοδεύοντάς την τότε σύζυγό του, σε τηλεοπτικά πλατό, αμέσως μετά την έξοδό της από το γνωστό reality.


Πρόκειται για μια γυναίκα που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της (ίσως και κάτι παραπάνω), η οποία τότε δεν είχε κερδίσει τον πρώτο βραβείο στο reality, είχε άλυτα ψυχολογικά προβλήματα από νεαρή ηλικία λόγω των κακών σχέσεων των γονιών της, «λάτρευε» το γυαλί και έκανε συχνής επισκέψεις σε μεσημεριανές εκπομπές (οπου και ο σύζυγος γνώρισε το επικρατέστερο γκομενικό και μέλλουσα συζυγο).

Τώρα μερικά χρόνια μετά, βρίσκεται στην κλινική έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε μπήγοντας  ένα μαχαίρι στην κοιλιά της, καθώς πίστευε ότι κυοφορεί το παιδί του σατανά.

Τώρα βρίσκεται σε ένα ψυχιατρείο της Αθήνας και έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές να πάει κάποιος δημοσιογράφος για να του μιλήσει για όσα της συμβαίνουν. Ο πατέρας της όμως δεν θέλει να δημοσιευθεί η ταυτότητά της. ''Τη μεταφέραμε εδώ, στο ψυχιατρείο σε κατάσταση αμόκ και αν δεν την προλαβαίναμε θα είχε αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Μαχαιρώθηκε ελαφρά σε δύο σημεία του σώματός της έχοντας παραισθήσεις και λέγοντας ακατάληπτα πράγματα'', λέει ο πατέρας της.

Πηγή: espresso







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2353.html