Μηνύσεις από την Μαρίνα Τσιντικίδου σε blogs για την υπόθεση με την κοκαίνη


Ημερομηνία Πέμπτη, 23 Δεκ 2010 @ 12:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Εμφανώς ψυχικά ταλαιπωρημένη και συγχυσμένη με όλα αυτά που έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά της η Μαρίνα Τσιντικίδου πήγε το πρωί της Τετάρτης στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μηνύσεις. Μηνύσεις, για συκοφαντική δυσφήμιση «σε όσους αναπαρήγαγαν αυτήν την υποτιθέμενη είδηση –ότι δηλαδή ήταν πελάτισσα του κυκλώματος που μοίραζε ναρκωτικά σε γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ και σε επιχειρηματίες-».


Όπως επισημαίνει η ίδια στην κάμερα του Star φορώντας μαύρα γυαλιά, μήνυσε «εκείνους που συκοφάντησαν εκείνη και την υπόληψή της»…

Η πρώην Star Hellas της δεκαετίας του ΄90, δηλώνει άγνοια για το πώς ενεπλάκη το όνομά της σε αυτήν την υπόθεση του βρώμικου κυκλώματος που είχε απλώσει τα πλοκάμια του παντού.

«Δεν έχω κληθεί ποτέ από κανέναν ανακριτή, από κανέναν εισαγγελέα, δεν έχω κληθεί ούτε καν σαν μάρτυρας» είπε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως ο «καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει και ότι η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα αποδείξει τι έχει συμβεί και δεν έχει συμβεί».

Όσο για το αν πήγε στη Δίωξη Ναρκωτικών, είπε πως δεν είχε κάποιο λόγο για να το κάνει αυτό. Πήγε όμως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε μηνύσεις εναντίον τριών blogs τα οποία κατηγόρησε για «αλητεία». «Έπεσα θύμα τους. Είμαι πληγωμένη και θυμωμένη» είπε με φωνή τρεμάμενη το πρώην μοντέλο, συμπληρώνοντας πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Το "Απολιτιστο Στέκι" που ήταν ένα από τα blogs που κατανόμασε την κ. Τσιντικίδου (και την δημοσιογράφο κ. Πέπη Ραγκούση) σαν εμπλεκόμενες στην υποθεση των ναρκωτικών με τις πόρσε, κατέβασε ήδη το άρθρο από τη σελίδα του..

Μπορείτε να το βρείτε βέβαια μέσω του caching του google εδω:
Η Μαρίνα Τσιντικίδου και η Πέπη Ραγκούση στη λίστα των εμπόρων ναρκωτικών!
..Αλλά και σε πολλά άλλα blogs και πόρταλς που αναπαρήγαγαν την είδηση..






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2351.html