Το Mega εκβιάζει τους ηθοποιούς για το 50-50 με εξευτελιστικούς όρους


Ημερομηνία Τετάρτη, 01 Δεκ 2010 @ 22:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSo Σάκης Μπουλάς μιλάει για τους όρους του συμβολαίου που επιβάλει το MegaΠολλά έχουν ακουστεί για τη συνέχιση της σειράς «50-50» του προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού για τη νέα σεζόν. Μια σειρά που οι περισσότεροι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να ξεκινήσει την προβολή της μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε για δυο προηγούμενα χρόνια.

Όπως δείχνουν τα πράγματα όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη αφού ο Σάκης Μπουλάς ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και αποκαλύπτει πως οι ηθοποιοί δεν έχουν ακόμη υπογράψει αφού οι όροι είναι ασύμφοροι για οποιδήποτε από τη δημοφιλή σειρά. Όλα ξεκίνησαν με μια συνέντευξη του Σάκη Μπουλά στο “mychannel.gr”. Ο ηθοποιός δήλωνε πως τα συμβόλαια που ζητάει το Mega είναι εξευτελιστικά και το επόμενο που θα βάλει σαν όρο το Mega είναι "να σφουγγαρίζουν οι ηθοποιοί τα πατώματα".


Το Gossip-TV στη συνέχεια επικοινώνησε με τον αγαπημένο ηθοποιό για να εξηγήσει τους λόγους που έκανε αυτή τη δήλωση και  για να εμηνερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη συνέχεια του «50-50».

«Υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς», μας είπε και συνέχισε «Το κανάλι ζητάει από εμάς διάφορα πράγματα, είναι εκμετάλλευση. Το κανάλι δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε διαφημίσεις όσο καιρό προβάλλεται η σειρά, ενώ μας υποχρεώνει εμάς αντίστοιχα να διαφημίζουμε άλλα προϊόντα στο κανάλι και ότι δεν μας επιτρέπει να εργαστούμε σε άλλη δουλειά, πράγμα το οποίο παλιά κάναμε βέβαια».

Και οι απαγορεύσεις δεν τελειώνουν εδώ: «Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε σε άλλες εκπομπές χωρίς την άδεια του. Και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης που ζητάει τα θέλει για 110 χρόνια», τονίζει ο Σάκης Μπουλάς και συνεχίζει: «Το κανάλι δεν νομίζω ότι αναγνωρίζει το κύρος μας ως ηθοποιούς αλλά νομίζει ότι μας κάνει χάρη που μας δίνει δουλειά γιατί είναι λίγο μονοπωλιακή η κατάσταση με τα σίριαλ. Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε, ότι όσοι θέλετε να παίξετε θα δεχτείτε τους όρους τους δικούς μας. Δεν θέλετε, δεν θα παίξετε!»

Ιδιαίτερα και φανερά εκνευρισμένος ο γνωστός ηθοποιός τονίζει: «Εμένα δεν με αφορά, είτε παίξω είτε δεν παίξω το ίδιο και το αυτό μου κάνει. Υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης για να υπάρξει. Υπάρχουν τα θέατρα, υπάρχουν οι ταινίες, οι μουσικές σκηνές. Δόξα το Θεό ανάγκη από δουλειά ούτε είχα, ούτε έχω ακόμη τουλάχιστον. Μετά όσο εκχωρείς δικαιώματα τόσο οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Όλα αυτά όμως ισχύουν μονομερώς, δηλαδή το κανάλι έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση ενώ εμείς όχι. Αν ας πούμε εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε για κάποιο λόγο, πρέπει να αποζημιώσω εγώ το κανάλι, ενώ το κανάλι μπορεί να με αντικαταστήσει και συγχρόνως να ζητήσει να καταβάλλω σαν ποινική ρήτρα το κόστος όλης της σειράς», λέει και ολοκληρώνει: «Τέτοια μας ζητά να υπογράψουμε κι εμείς βέβαια δεν υπογράφουμε. Εμείς αρνούμεθα! Χθες συγκεκριμένα στείλαμε το καινούργιο, διορθωμένο συμβόλαιο, το τελικό να δούμε πάλι τι και πως. Να δούμε τι από αυτά που ζητήσαμε να διαγραφούν, δέχτηκαν και μετά να δούμε αν θα γίνει. Δηλαδή θα το ξέρουμε μέσα στις επόμενες δύο μέρες!»

Πηγή: gossip-tv.gr / mychannel.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2335.html