Χριστουγεννιάτικες κάρτες και δώρα από την UNICEF 2010


Ημερομηνία Πέμπτη, 25 Νοέ 2010 @ 21:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΧριστουγεννιάτικες κάρτες και δώρα από την UNICEFΜε εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Στείλτε μια κάρτα γεμάτη ζωή».

Η Χειμερινή Συλλογή «κάρτες και δώρα γεμάτα ζωή 2010» παρέχει στους φίλους της UNICEF τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Αναπτυγμένες από τη UNICEF οι πρωτότυπες ιδέες δώρων περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά, ημερολόγια. Λόγω του ότι το 2011 είναι Διεθνές Έτος Δασών, το χαρτί για τα ημερολόγια είναι πιστοποιημένο από το Συμβούλιο Προστασίας Δασών, επίσης υπάρχου φούτερ, εσάρπες, φουλάρια, κεριά, στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και πολλά άλλα.

Φέτος υπάρχει και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια και σκόρδα που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.


Μια άλλη ξεχωριστή συλλογή η «Business Collection 2010» δίνει την ευκαιρία στις εταιρίες και τις επιχειρήσεις να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους και τους φίλους τους δείχνοντας την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου, δερμάτινες θήκες για τις επαγγελματικές ή τις πιστωτικές σας κάρτες, χειροποίητες κούπες, και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.

Η UNICEF σώζει ζωές. Κάθε ενέργειά μας, σ΄ όλο τον κόσμο, βελτιώνει τη ζωή των παιδιών. Πρωτοπορούμε στη δημιουργία θετικών αλλαγών προς όφελος των παιδιών, με την ενεργή δράση μας σε περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές. Κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προστατεύσουμε εκατομμύρια παιδιά από τη βία και την εκμετάλλευση, από το HIV/AIDS και άλλες θανατηφόρες ασθένειες, παρέχοντάς τους ποιοτική εκπαίδευση και εξασφαλίζοντάς τους υγεία και σωστή διατροφή. Η UNICEF εξασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες για να αναπτύξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, γιΆ αυτό προωθεί τη συμμετοχή τους στα κοινά. Δεσμευόμαστε στην προώθηση των βασικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, όπου και να βρίσκονται, και τους προσφέρουμε ένα μέλλον γεμάτο ζωή.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.
Επίσης μπορούν να καλούν το 210 72 55 555 (9π.μ. - 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ακόμα, όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να στείλουν την παραγγελία τους στο fax: 210 72 52 555 ή μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στην ιστοσελίδα της UNICEF, www.unicef.gr

Τέλος τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματά UNICEF:
Αθήνα - Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη
Θεσσαλονίκη - Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου
Ηράκλειο Κρήτης - Μιχελιδάκη 19
Χανιά - Μπονιαλή 25

στα περίπτερα UNICEF:
Αθήνα - Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
Καλλιθέα - Πλ. Δαβάκη (Θησέως & Δαβάκη)
Μαρούσι - Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (από την οδό Βας.Ολγας)
Γλυφάδα - Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
Πειραιάς - Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου

και στο Μετρό Συντάγματος 21,22 και 23 Δεκεμβρίου

Kάρτες της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:
Αγροτική, Geniki Bank, Citibank, Εμπορική, Κύπρου και Πειραιώς. Επίσης, στα ΕΛΤΑ.


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2328.html