Η Σάρον Στόουν στο Law & Order ως βοηθός εισαγγελέα


Ημερομηνία Τετάρτη, 10 Νοέ 2010 @ 21:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Η Sharon Stone στο Law & OrderΤο σεξ σίμπολ των 90's Σάρον Στόουν και πρωταγωνίστρια της θρυλικής ταινίας "Βασικό ένστικτο", μπαίνει στο καστ της σειράς "Νόμος και Τάξη: Ειδική ομάδα" και φέρνει τα πάνω κάτω. Μπορεί ο ρόλος της αινιγματικής, παράνομης και κακιάς να την καθιέρωσε από το "Βασικό ένστικτο", όμως στη σειρά θα παίξει κόντρα ρόλο και θα βρεθεί στην πλευρά των "καλών" υποδυόμενη τη βοηθό εισαγγελέα Τζο Μάρλοου. Ο σκηνοθέτης της σειράς ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή της Σάρον Στόουν, δήλωσε: "Είναι πάντα χαρά και μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε μία τέτοιου βεληνεκούς σταρ στο πλατό της σειράς μας". Η Σάρον Στόουν μπορεί να έχει συνηθίσει τα μεγάλα στούντιο και τις υπερπαραγωγές, όμως για την προετοιμασία του ρόλου της έχυσε ιδρώτα.





"Παραβρέθηκα σε πολλές δίκες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και παρακολουθούσα έναν φίλο, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός εισαγγελέα", λέει η ηθοποιός. Επίσης συμμετείχε και σε νυχτερινή περίπολο αξιωματικών της δίωξης ναρκωτικών σε μια κακόφημη περιοχή του Λος Αντζελες.

"Φορούσαν πολιτικά ρούχα αλλά ήταν αλεξίσφαιρα από μέσα, κουβαλούσαν όπλα και κυκλοφορούσαν με σκυλιά Κ-9. Ηταν αρκετά επικίνδυνο, αλλά εγώ βρήκα την εμπειρία ευχάριστη", αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Στόουν.



Σήμερα
Η γοητευτική ηθοποιός θα εμφανιστεί στα τέσσερα τελευταία επεισόδια του 11ου κύκλου της σειράς, αρχής γενομένης σήμερα στις 11.00 μ.μ. στο STAR.

Η σειρά "Νόμος και Τάξη: Ειδική ομάδα" συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε πιο δημοφιλείς σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων συνεχόμενων υποψηφιοτήτων για ΕΜΜΥ (10), είναι πλέον η δεύτερη μακροβιότερη αστυνομική σειρά στα παγκόσμια τηλεοπτικά χρονικά και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε όλες τις χώρες προβολής της.

Πηγή:  Εθνος






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2305.html