Η Τάμτα ζευγάρι με τον Ησαϊα Ματιάμπα εδώ κι ένα χρόνο


Ημερομηνία Πέμπτη, 21 Οκτ 2010 @ 11:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Μαζί στον έρωτα εδώ κι εναν χρόνο η Τάμτα κι ο Ησαίας ΜατιάμπαΟι δύο καλλιτέχνες, η Τάμτα και ο Ησαϊας Ματιάμπα υπήρξαν ζευγάρι για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς να δημοσιοποιήσουν ποτέ τη σχέση τους. Ο λόγος; Και οι δύο χώρισαν την προηγούμενη σχέση τους για να είναι μαζί.

Η σχέση τους αποτέλεσε το επτασφράγιστο μυστικό των δύο τραγουδιστών εδώ και έναν χρόνο που ζούσαν τον έρωτα τους. Οι δυο τραγουδιστές είχαν αποτραβηχτεί από τις σχέσεις τους και ζούσαν ένα μυστικό έρωτα. Χρειάστηκε να… πιαστούν επ’ αυτοφώρω για να ομολογήσουν.

Όπως και συνέβη...


Και οι δυο καλλιτέχνες είχαν σχέση πριν ζήσουν μαζί τον κρυφό έρωτα τους. Η Τάμτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και ο Ησαΐας τα τελευταία 5 χρόνια με γοητευτική ξανθιά με τ' όνομα Ελένη. Οι δυο τραγουδιστές έκρυβαν καλά τον ερώτα τους αλλά υπήρχαν κάποια σημάδια που τους «κάρφωναν» χωρίς ωστόσο να καταλάβει κανείς κάτι.

Όπως πχ. το ότι η Τάμτα μεσολαβούσε παντού για να φέρει στην επιφάνεια και πάλι τον Ησαΐα Ματιάμπα που μετά το ριάλιτι χάθηκε από το χώρο. Όπως, μάλιστα, μας είπε συνάδελφος του, αν δεν ήταν η σύντροφος του να τον στηρίζει, θα είχε φύγει από την Ελλάδα...


Πηγή: Σταρ






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2284.html