Στο νοσοκομείο η Ελίνα Μπεκάκου από το σπίτι του Big Brother


Ημερομηνία Τετάρτη, 13 Οκτ 2010 @ 08:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΠριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η πληροφορία για παίκτρια του Big Brother η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών. Και από ότι φαίνεται η πληροφορία επαληθεύεται στο έπακρο. Πρόκειται για την παίκτρια η οποία στο χθεσινό μονόωρο επεισόδιο (της Τρίτης) κάποια στιγμή παύει να φαίνεται στα πλάνα..

Κι αν δεν προσέξατε την απουσία της Ελίνας Μπεκάκου από το σπίτι του Big Brother ίσως προσέξατε πώς άρχισε η Νικολέτα (η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση) να κατηγορεί την Ελίνα για τη κακή συμπεριφορά της τη πρώτη μέρα μετά την ανακοίνωση ότι εχει ψηφιστεί να φύγει..
Τώρα κάτι σας θυμίζει;
Μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας την πληθωρική Ελίνα Μπεκάκου σε κάποιο από τα πλάνα πριν ή μετά;
Οχι βέβαια, γιατί η Ελίνα ήταν (βγήκε πριν λίγες ώρες και επέστρεψε στο σπίτι) κρεβατωμένη στο Ιατρικό Κέντρο (λέτε αυτό να έδωσε και την ιδέα στη παραγωγή για την εβδομαδιαία αποστολή;)

Γιατί όμως χρειάστηκε να πάει ασθενοφόρο και πάρει την Ελίνα για το νοσοκομείο;


Η εκρηκτική παίκτρια του reality του Alpha, μεταφέρθηκε χθες με ασθενοφόρο από τις εγκαταστάσεις του σπιτιού του Big Brother στο Ιατρικό Κέντρο καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες έπαθε αλλεργία από κάποιο τρόφιμο που κατανάλωσε. Άμεσα η παραγωγή, φρόντισε για την μεταφορά της στο νοσοκομείο καθώς κανείς δεν παίζει με την ασφάλεια και την υγεία των παικτών και εκεί διαπιστώθηκε η αλλεργική αντίδραση του οργανισμού της Ελίνας και την παρασχέθηκε η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Όπως αποδείχτηκε δεν ήταν κάτι σοβαρό και σύμφωνα με πληροφορίες η παίκτρια που είναι και ανάμεσα στους υποψήφιους για αποχώρηση, επέστρεψε πριν λίγη ώρα ξανά στο σπίτι του Big Brother.

Την αλεργία την αντιμετωπίζεις.. Μια κορτιζόνη, ένα αντισταμινικό.. Τα μαχαιρώματα από την Νικολέτα που αποφάσισε να γίνει μια Αγία για αυτή την εβδομάδα πώς τα αντιμετωπίζεις;


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2271.html