Στη φυλακή το έταιρο ήμισυ της Ελενας Παπαρίζου στους Antique


Ημερομηνία Τετάρτη, 13 Οκτ 2010 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSAntiqueΣε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου στο συγκρότημα των Antique, Νίκος Παναγιωτίδης καθώς κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία o μουσικός, που απουσίαζε από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορείτο ότι οικειοποιήθηκε παράνομα από συγγενικά του πρόσωπα περισσότερα από 100 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να καλύψει οικονομικές του ανάγκες.
Πρόκειται για χρήματα που δανείστηκε από τη θεία του, το διάστημα 2001-2004, οπότε εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε στο διαμέρισμά της στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής και των παιδιών της θείας του, την εξανάγκαζε να μην αποκαλύψει στο σύζυγό της για τα δανεικά.

Ο Ν. Παναγιωτίδης, ο οποίος διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία, απαλλάχθηκε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής πραγμάτων για αφαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσαν οι συγγενείς του.

Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Πηγή: 24GR news


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2270.html