17χρονες φοιτήτριες σε κύκλωμα πορνείας στην Πάτρα


Ημερομηνία Τρίτη, 12 Οκτ 2010 @ 13:30
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΣτέλνουμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν και επορνεύονται!Σάλος έχει ξεσπάσει με την αποκάλυψη ενός ερωτικού κυκλώματος από φοιτήτριες, που παρείχε σεξ σε γνωστούς πατρινούς με χοντρά πορτοφόλια.

Την Τρίτη το βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών μια 17χρονη φοιτήρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα σε Τμήμα Κοινωνικών Επιστημών.

Πρόκειται για 17χρονη Αθηναία, που είχε έρθει σε συνεννόηση με έναν μεσήλικα επίσης από την Αθήνα ο οποίος την προωθούσε στα ερωτικά ραντεβού. Το άτομο αυτό αναζητά η Ασφάλεια Πατρών.

Το κύκλωμα ψάρευε την πελατία του μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο (θα την διαβάσετε παρακάτω στο άρθρο) . Πολλοί γονείς που διαβάζουν αντίστοιχες ιστορίες (στο παρελθόν και τώρα) αγωνιούν για την τύχη και τις δραστηριότητες των παιδιών τους, που στα 17 και τα 18 αφήνουν το σπίτι τους και την πόλη τους για σπουδές σε άλλη πόλη ή το εξωτερικό. Θα θυμάστε την ιστορία που επισκέπτης στην Πάτρα κανόνισε ερωτικό ραντεβού με επαγγελματία του χώρου, και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του εμφανίστηκε η φοιτήτρια κόρη του.


Ο εγκέφαλος είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα patras.olx.gr την ερωτική αγγελία και ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να στείλει μήνυμα για να το απαντήσουν οι κοπέλες. Μόλις κλεινόταν το ραντεβού, μετά από αρκετές ημέρες αναμονής, ο εγκέφαλος ενημερωνόταν για τη διάρκειά του και ακολούθως κατέγραφε το ποσό που παραλάμβανε η κοπέλα. Εκτός από την κοπέλα που συνελήφθη, αναζητείται μια ακόμα νεαρή, μάλλον φοιτήτρια, με την οποία πήγαιναν στα ραντεβού που κλείνονταν σε γνωστά ξενοδοχεία της Πάτρας.

Στην επίμαχη διεύθυνση τσοντο-site ο ενδιαφερόμενος διάβαζε τη ροζ αγγελία και παράλληλα έβλεπε σε φωτογραφία τα κάλλη της κάθε φοιτήτριας, χωρίς όμως πρόσωπο. Για να κλείσει ο χρήστης ραντεβού με εκείνη που προτιμούσε, έπρεπε να στείλει e-mail στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια, μέσω μηνύματος από καρτοκινητό τηλέφωνο, τα μέλη του κυκλώματος ενημέρωναν τον πελάτη για τον τρόπο που θα κλεινόταν το ραντεβού. Το «δόλωμα» του κυκλώματος ήταν οτι οι κοπέλες ήταν ακόμα ανήλικες.

Αστυνομικός της Ασφάλειας Πατρών, προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε με το διαδικτυακό κύκλωμα και έκλεισε ερωτικό ραντεβού με μία 18χρονη. Για το ραντεβού χρειάστηκαν εβδομάδες διαβουλεύσεων προκειμένου το κύκλωμα να διασφαλίσει ότι δεν επρόκειτο για ραντεβού-παγίδα. Τελικά, η βίζιτα κλείστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της αχαϊκής πρωτεύουσας έναντι 400 ευρώ. Οταν μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο και πήρε στα χέρια της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Οπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για μία 17χρονη από την Αθήνα που είναι πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

H αγγελία που είχαν αναρτήσει οι δύο κοπέλες στο διαδίκτυο, όπως αυτή αναφέρεται στη δικογραφία που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια έχει ως εξής:

«Είμαστε 18χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα, Ελληνίδες 100%.
Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο (εξοδα ξενοδοχείου δικά σου).
Τα δωράκια μας:
1 ώρα 400 ευρώ
2 ώρες 700 ευρώ
3 ώρες 1000 ευρώ.
Τα εξτρά μας: (εχει κάποιες πικάντικες λεπτομέριες)
Το πρόγραμμά μας: (και μερικές ακόμα λεπτομέριες)
Για ραντεβού συννενόηση με το μάνατζέρ μας, μόνο με μηνύματα sms στο 6940-107*** και ώρες καθημερινά από τις 10 το πρωι μέχρι τις 9 το βράδυ, καθημερινά εκτός Κυριακής.
(Κλείσιμο ραντεβού ένα εξάωρο πριν την ώρα που θέλετε ή ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη ημέρα). Αν ακυρώσετε δύο φορές ραντεβού μαζί μας, μετά δεν ξεναεξυπηρετούμε.
Φιλάκια, σας περιμένουμε»Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2268.html