Η Τάμτα αποκαλύπτεται


Ημερομηνία Τετάρτη, 06 Οκτ 2010 @ 15:10
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Ταμπτα - μίλησε για όλους και για όλαΣτο πρώτο κομμάτι της εξομολόγησής της στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Τάμτα μίλησε στην παρουσιάστρια του «Αξίζει να το Ζεις» για τα παιδικά της χρόνια, το γάμο της στη Γεωργία και την απόκτηση της κόρης της σε ηλικία μόλις 14 ετών. Στο δεύτερο μέρος, η 29χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το πώς ήρθε στην Ελλάδα, για τη ζωή της εδώ- τόσο τον πρώτο καιρό όσο και μετέπειτα- αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Γρηγόρη Πετράκο έπειτα από πεντέμισι χρόνια σχέσης.

Εμείς σας δίνουμε συνοπτικά το ρεζουμέ (resume)!


Πώς ήρθε στην Ελλάδα:
«Έχουν περάσει 8 χρόνια, μου φαίνεται κι αυτό λίγο περίεργο… Αρχικά ήρθα για διακοπές, ήρθα επιτέλους να δω τη μαμά μου (σ.σ.: η οποία δούλευε ήδη στην Ελλάδα). Έκατσα ένα μήνα, ξαναγύρισα στη Γεωργία, χώρισα και μετά από πέντε μήνες ξαναήρθα στην Ελλάδα χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι έρχομαι μόνιμα. Ήθελα απλά, επειδή είχα χωρίσει, να καθαρίσω το κεφάλι μου, να καθίσω λίγο με τη μαμά μου. Και τελικά έκατσα, απ' ό,τι φαίνεται, για πάντα».



Για το διαζύγιό της:
«Δυσκολεύτηκα πολύ να το τελειώσω. Δεν ήταν τόσο εύκολο να διαλύσεις ένα γάμο στη Γεωργία. Είναι πολύ περήφανοι άνθρωποι και δεν σε αφήνουν εύκολα να το κάνεις. Όταν έδειξα ότι κάτι δεν πάει καλά και είπα ότι θέλω να χωρίσω, βρήκα ξαφνικά ένα τοίχο μπροστά μου. Μου είπαν "όχι, θα προσπαθήσουμε". Ένα χρόνο περίπου το πάλευα».



Τον πρώτο καιρό στην Ελλάδα:
«Ήμουν με τη μαμά μου, η οποία τόσο καιρό μου είχε λείψει πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είχα αποχωριστεί τα πάντα. Μου έλειπαν πάρα πολύ οι φίλοι μου και είχα δυσκολευτεί πολύ να αποκτήσω νέους φίλους εδώ. Αυτό ήταν μόνο το δύσκολο κομμάτι. Οικονομικά η μαμά μου ήταν δίπλα μου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήταν δύσκολα γενικά. (…) Η μόνη δουλειά που έκανα πριν μπω στο "Super Idol" ήταν όταν κρατούσα ένα παιδάκι μερικές ώρες. Η μαμά μου δεν ήθελε να με βάλει στις δουλειές που έκανε η ίδια. (…) Ενάμισι χρόνο ήμουν στο σπίτι με τη μαμά και με την κόρη μου και ένα ψυγείο αγκαλιά. Τώρα είμαι 53-55 κιλά και κάποτε είχα φτάσει 70, πριν μπω στο παιχνίδι. Όταν ήρθα στην Ελλάδα πήρα περίπου 10 κιλά σε τρεις μήνες».



Oι ρατσιστικές συμπεριφορές:
«Δεν με ενόχλησε ποτέ αυτό. Υπάρχει ρατσισμός. Όχι μόνο στην Ελλάδα, και στη Γεωργία υπήρχε. Δεν μου άρεσε όμως ποτέ να ξεχωρίσω την Αρμένισσα γειτόνισσά μου που τη λάτρευα. Εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ καθόλου το ρατσισμό. Σίγουρα, πίσω από την πλάτη μου θα υπάρχουν άνθρωποι που θα έχουν πει κάτι για μένα, αλλά δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι που εμένα να με κάνει να αισθανθώ άβολα ή άσχημα. Και θέλω πραγματικά να πω ένα ευχαριστώ γι' αυτό το πράγμα».



Πώς είναι να έχεις ένα παιδί που διανύει την εφηβεία:
«Θέλει πολλή προσπάθεια. Η μικρή ξέρει όμως ήδη πολύ καλά τους λόγους που φύγαμε από τη Γεωργία και το γιατί κάνω αυτή τη δουλειά. Φυσικά και έχει παράπονο γιατί λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. (…) Η δυσκολία που αντιμετωπίζω είναι ότι είναι πολύ διαφορετικά όταν υπάρχει μόνο η μαμά και όχι ο μπαμπάς. Όταν είναι και οι δύο, οι ρόλοι λίγο μοιράζονται. Εγώ πρέπει να είμαι και φίλη, και λίγο αυστηρή κάποιες φορές και να τη μαλώνω. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιδί».



Για το χωρισμό με τον Γρηγόρη Πετράκο:
«Έκλεισε ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει, γιατί είχε φύγει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από τη σχέση αυτή. Δεν είχε γίνει ποτέ βάρος αυτή η σχέση για μένα, ήμουν απόλυτα ελεύθερη, υπήρχε τρομερή κατανόηση. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που θα έχει πάντα μια θέση στη ζωή μου. Το ίδιο πιστεύω και γι' αυτόν — ότι θα υπάρχω πάντα στη ζωή του. Το ότι τον εκτιμώ και τον αγαπώ δεν χρειάζεται καν να το πω. Δεν έγινε τίποτα άσχημο, ήταν ένας κύκλος που είχε μια πολύ ωραία πορεία και που ήρθε απλά η ώρα να κλείσει. Και έκλεισε επίσης πολύ όμορφα».



Θέλει να κάνει μια νέα σχέση;
«Δεν ψάχνομαι, όταν έρθει καλώς να το δεχτώ. (…) Δεν έχω άγχος να κάνω μια νέα σχέση. Είμαι πολύ απασχολημένη αυτή την περίοδο και δεν μου μένει πολύς χρόνος να το σκέφτομαι».



Για το μιούζικαλ «Rent» στο οποίο θα συμμετάσχει:
«Κάνω πολλές πρόβες, γιατί φέτος θα κάνω κάτι διαφορετικό. Με αγχώνουν πάρα πολύ και τα ελληνικά μου. Έχω πάρα πολλή δουλειά για να είμαι καλή. Γιατί θέλω πάρα πολύ να είμαι καλή. (…) Ήταν μια απόφαση που πήρα γιατί πίστευα ότι μετά την πολύ δυνατή συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά πέρσι, δεν είχα πολλές επιλογές για να πάω ένα βήμα μπροστά. Και έτσι σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να κάνω κάτι διαφορετικό για μένα — και δύσκολο ταυτόχρονα γιατί μου αρέσουν τα δύσκολα».


Πηγή: Yupi.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2256.html