Η πρεμιέρα του Big Brother και οι sexy φωτογραφίες της barbie Ελίνας


Ημερομηνία Δευτέρα, 04 Οκτ 2010 @ 11:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSH Ελίνα Μπεκάκου πριν μπει στο σπίτι του Βig Brother!Βράδυ Κυριακής και η μεγάλη πρεμιέρα του «Big Brother» πραγματοποιήθηκε με σχετική επιτυχία. Η Ρούλα Κορομηλά στο ρόλο της οικοδέσποινας φαινόταν με παραπάνω άγχος από ό,τι την έχουμε συνηθίσει αλλά και με ανανεωμένη εμφάνιση, αποτέλεσμα αυστηρής διατροφής αλλά και γυμναστικής. Στα πρώτα λεπτά του σόου, η Ρούλα εξήγησε ποιο θα ‘ναι το έπαθλο του μεγάλου νικητή (μέχρι 200.000 ευρώ), ενώ μίλησε και για τους κανόνες: Οι παίκτες θα διαγωνίζονται σε διάφορες αποστολές που θα πραγματοποιούνται σε μία αρένα που έχει στηθεί στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και κάθε φορά που κάποιος δεν θα τηρεί τους κανόνες του «Μεγάλου Αδερφού», το ποσό θα μειώνεται, αφού είμαστε και σε εποχή κρίσης, και η παραγωγή δεν βγαίνει. (Στο τελος θα βλέπουμε τους παίκτες να ..ξεκατινιάζονται για 10.000 ευρώ όμως φαίνεται)

Το ενδιαφέρον όμως ήταν στην παρουσίαση των παικτών και ειδικά στην φοιτήτρια Χημικού (όπως δήλωσε) Ελίνα Μπεκάκου (προτιμά το ψευδόνυμο Barbie) η οποία όμως έχει ήδη κάψει καρδίες με την ιδιότητα της σεξυ χορεύτριας και μοντέλλου σε νυχτερινά κέντρα, events αλλά και video clips (βλ. Ominus). Το δε προφιλ της στο facebook είναι τόσο δημοφιλές που το έχει επι 3 (Α, Β, C) για να χωρέσει όλους τους φίλους της (βρείτε το link για τo facebook και τις σεξυ φωτογραφίες, παρακάτω). Και προβλέπεται πλέον να ..μεγαλώσει κι άλλο!


Και λέγανε τα παλικάρια στο yupi.gr ότι κάτι τους θύμιζε. Η ευρύστερνη ξανθιά παίκτρια του νέου Big Brother που έκανε πρεμιέρα Κυριακή βράδυ στον Alpha έχει πλούσια παρουσία στο χώρο της νύχτας, έχει εμφανιστεί σε πολλά shows με εμφάνιση εκρηκτική, και η εικόνα της είναι σίγουρα αποθηκευμένη σε χιλιάδες φωτογραφικές μηχανές και κινητά. Για να πάρετε μια εικόνα δείτε τις φωτογραφίες της Ελίνας που έχουν ανέβει στο photo gallery / paparazzi. Φανταστείτε τί έχουν να δουν τα μάτια μας.

Από τις πιο light φωτογραφίες της Ελίνας (Μπάρμπι) Μπεκάκου... Για όλες τις ..οψεις, στο αλμπουμ του παπαράτσιΠίσω τώρα στην πρεμιέρα του Big Brother, οπου στην είσοδο του σπιτιού, ο Παύλος Σταματόπουλος υποδεχόταν κάθε παίκτη λίγο πριν μπει στο σπίτι του «Big Brother». Εκεί συνέβησαν και κάποια από τα highlights της βραδιάς: Ο Μιχάλης ο ναυαγοσώστης αφού δήλωσε ότι το δυνατό του σημείο είναι «τα πάντα όλα», αρνήθηκε να υποκύψει στις παραινέσεις της παραγωγής να τον κουρέψουν. Ένας κουρέας εμφανίστηκε -ο Μιχάλης νευρίασε. Ζήτησε να "σεβαστούν τα δικαιώματα του" και τότε η Ρούλα του είπε πως αν αρνηθεί κι ο «Μεγάλος Αδερφός» θα νευριάσει. Τελικά ο Μιχάλης αφού ζήτησε τη γνώμη του κόσμου που ήταν μπροστά κατάφερε να μπει στο σπίτι χωρίς να τον κουρέψουν.

Επόμενη έκπληξη έγινε στη Στέλλα, την ασφαλίστρια η οποία είχε γενέθλια την περασμένη Παρασκευή. Έγινε μια ζωντανή σύνδεση με τους φίλους της οι οποίοι έπαιζαν λύρα και της τραγουδούσαν μαντινάδες. Εκείνη νόμιζε ότι οι φίλοι της ήταν στην Κρήτη αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν σε ένα διπλανό στούντιο, όταν ένας από αυτούς εμφανίστηκε με μία τούρτα.

Οι παίκτες:

•Ελίνα Μπεκάκου, φοιτήτρια Χημικού
•Γιώργος από Βελεστίνο -ο οποίος λίγο πριν μπει στο σπίτι χόρεψε ζεϊμπέκικο
•Νικολέτα, μοντέλο
•Ντορέτα, καθηγήτρια πιάνου και όπως είπε η ίδια, «καταπληκτική μαγείρισσα ειδικά στην ελληνική ελαφριά κουζίνα».
•Μιχάλης, ναυαγοσώστης από Κύπρο
•Στέλλα, ασφαλίστρια
•Γιάννης, οδηγός
•Νάρα, χορεύτρια λάτιν
•Αλέξης, μόνιμος στο ναυτικό
•Ηλίας, ορκωτός λογιστής από την Νότιο Αφρική
•Εβελίνα, σερβιτόρα-φοιτήτρια με καταγωγή από την Πολωνία. Ήθελε να γίνει μοντέλο αλλά όταν της είπαν πως πρέπει να χάσει 7 κιλά ενώ ήταν μόλις 50, αποφάσισε ότι η υγεία της είναι πάνω απ’ όλα και έτσι δεν ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ποτέ!
•Αντώνης, καθηγητής ράφτινγκ
•Βαλεντίνα, «η τρελιάρα» όπως αυτοχαρακτηρίστηκε και η μικρότερη στο σπίτι (στην ηλικία μόνο)
•Γιάννης, Κρητικός, "ελεύθερος επαγγελματίας"


Elina + Mixalaras @ video clip
Πληροφορίες: Yupi.gr / facebook


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2253.html