Τρία ριάλιτι, μία σειρά και η Αννα Βίσση στο πρόγραμμα του Alpha


Ημερομηνία Σάββατο, 02 Οκτ 2010 @ 13:05
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSAnna Vissi Project έρχεται το Φεβρουάριο 2011 στον AlphaΜια καθημερινή σειρά, τρία ριάλιτι και το «Project: Anna Vissi» είναι μεταξύ άλλων τα νέα «όπλα» στη φαρέτρα του Alpha για τη σεζόν 2010-2011.

Το περίφημο «Project: Anna Vissi» που εξασφαλίζει δωρεάν εισιτήριο στη ζωή της Άννας θα βγει στον «αέρα» μετά το Φεβρουάριο του 2011.

Μπορεί το κανάλι της Κάντζας να έχασε από τον ANT1 τις «Αληθινές Νοικοκυρές», δεν μένει όμως με σταυρωμένα τα χέρια. Μετά τον Ιανουάριο του 2011 θα δούμε τα «Λαμπερά Κορίτσια» (Sunshine Girls), να μας ανοίγουν την πόρτα του γυαλιστερού τους κόσμου.


«One Βorn Every Minute»: θα λέγεται το δεύτερο ριάλιτι του καναλιού, που θα παρακολουθεί γυναίκες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους μέχρι τη στιγμή που θα φέρουν στη ζωή τα μωρά τους.

Από την άλλη, η κάμερα του «Αντίο Ελλάδα» θα παρακολουθεί τη ζωή ανθρώπων που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη χώρα και να μεταναστεύσουν.

Στο «Botrini’s», ο Έκτορας Μποτρίνι θα εκπαιδεύει ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τίποτα από μαγειρική, προσπαθώντας να τους μεταμορφώσει σε επαγγελματίες σεφ — η εκπομπή είναι προγραμματισμένη για μετά τον Ιανουάριο του 2011.

Τέλος, τα «Κρυμμένα Μυστικά», μια καθημερινή σειρά -αυτοτελών επεισοδίων- με απρόβλεπτες οικογενειακές ιστορίες. Το σίριαλ θα προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.00 (το πιθανότερο είναι να πάρει μια ώρα από το τρίωρο «Δέστε Τους»).

Πηγή: Yupi.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2252.html