Χάπια για να μείνει έγκυος παίρνει η Κέιτ Μος


Ημερομηνία Πέμπτη, 30 Σεπ 2010 @ 08:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ετοιμη να γίνει και πάλι μητέρα με την βοήθεια της επιστήμης η Kate Moss36 ετών σήμερα, η Kate Moss φαίνεται να τα έχει αποκτήσει όλα. Εχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, έχει διαφημίσει τα προϊόντα των μεγαλυτέρων εταιρειών καλλυντικών, ενώ έχει ήδη και ένα παιδί.

Αυτή τη φορά, όμως, το διάσημο μοντέλο, όχι μόνον αποφάσισε να κάνει και πάλι παιδί, αλλά ακολουθεί και συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος. Τα συγκεκριμένα χάπια περιλαμβάνουν την βιταμίνη Β9, η οποία βοηθά στην σύλληψη και ενισχύει σημαντικά το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα.



Εδώ και τρία χρόνια, το μοντέλο διατηρεί σχέση με τον ρόκερ Jamie Hince και όπως δηλώνουν και οι δύο θέλουν και σκοπεύουν να επεκτείνουν την οικογένειά τους. Ηδη, η Moss έχει μία επτάχρονη κόρη, την Lila Grace από την σχέση της με τον σκηνοθέτη Jefferson Hack.

Βέβαια, η Moss, την οποία οι φωτογράφοι είχαν απαθανατίσει το 2005 να κάνει χρήση κοκαϊνης έξω από κέντρο απεξάρτησης, έπαιρνε ούτως ή άλλως χάπια προκειμένου να επαναφέρει τον οργανισμό της πλήρως. «Η Kate παίρνει φαρμακευτικά σκευάσματα κάθε μέρα. Θέλει πολύ να κάνει και πάλι παιδί και θα τα καταφέρει», αναφέρει η εφημερίδα Sun που δημοσίευσε την είδηση. Ωστόσο, μετά την κάμψη που υπέστη η καριέρα της, πριν από δύο με τρία χρόνια, έχει επανέλθει πλήρως. Πριν από λίγες ημέρες πόζαρε ξαπλωμένη, φορώντας ένα κολιέ και σκεπασμένη με ένα σεντόνι για το εξώφυλλο του άλμπουμ Olympia του Bryan Ferry.

Η στάση της παραπέμπει στον πίνακα Olympia του ζωγράφου Edouard Manet. To Olympia κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου και θα περιέχει οκτώ νέα κομμάτια, συν διασκευές από τον Tim Buckley και τους Traffic.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2248.html