Τζούλια Αλεξανδράτου: η διαμάχη με τον Σπύρο Ρέβη!


Ημερομηνία Τρίτη, 28 Σεπ 2010 @ 05:50
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας vinill



Julia Alexandratou Σε οριστική ρήξη φαίνεται πως έχουν έρθει πλέον η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο μάνατζέρ της, Σπύρος Ρέβης, ο άνθρωπος που, όπως ακούγεται, κρυβόταν πίσω από τα "θρυλικά" κατορθώματά της των τελευταίων μηνών - ανάμεσά τους, το περιβόητο ροζ dvd.

Οι λόγοι που τους έκαναν να διακόψουν κάθε είδους επαφή είναι, όπως μαθαίνουμε, καθαρά οικονομικοί: "Τσακώθηκαν πολύ έντονα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και αλληλοκατηγορίες" λέει φίλος του πρώην μοντέλου. "Η Τζούλια μπορεί να ανεχτεί πολλά, αλλά ένα πράγμα μπορεί να την κάνει έξαλλη: Να χάσει χρήματα".


Από την πλευρά του φυσικά, ο Σπύρος Ρέβης δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι συνεργάζεται με την Τζούλια, αν και το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί σε εμφανίσεις της στην επαρχία, ενώ αρκετοί τους είχαν δει να πίνουν καφέ σε μαγαζιά των βορείων προαστείων. "Τον κατηγορεί ότι ευθύνεται για πολλές λανθασμένες της επιλογές.

Έχει καταλάβει πλέον ότι αυτή η ιστορία με την ταινία- πορνό την έβλαψε ανεπανόρθωτα, αν και την αρχικά την είχαν πείσει πως, μετά το πορνό, θα έκανε καριέρα ανάλογη με αυτή της Πάρις Χίλτον. Τώρα νιώθει ότι έχει πέσει θύμα μιας ομάδας ανθρώπων που κέρδισαν πολλά χρήματα στην πλάτη της".







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2244.html