Η καθηγήτρια πολιορκούσε σεξουαλικά τον μαθητή (κι αυτός αντιστάθηκε)


Ημερομηνία Σάββατο, 25 Σεπ 2010 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΚαθηγήτρια φιλολογος από το Ηράκλειο παρενοχλούσε σεξουαλικά επί δύο χρόνια μαθητή της (αλλά αυτός δεν ενέδωσε)Μια πιπεράτη και περίεργη ιστορία δημοσιίευσε πρόσφατα η  εφημερίδα Εσπρέσσο, που πραγματικά -γνωρίζοντας τη πάλη με τις ορμόνες των εφήβων- τι ακριβώς στον τίτλο του θέματος είναι πιο δύσκολο να πιστέψει κανείς; Οτι συνέβη, ή οτι ο 15χρονος αντιστάθηκε μέχρι τέλους;  Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή..:

Μία 40χρονη καθηγήτρια φιλολογίας, παντρεμένη με καθηγητή πανεπιστημίου και μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 10 έως 17 ετών, πολιορκούσε ερωτικά επί δύο χρόνια ένα 15 χρονο μαθητή της. Μέσα στη σχολική αίθουσα, του έπιανε τα οπίσθια και έλεγε μπροστά στους υπόλοιπους μαθητές: ''τα οπίσθιά του είναι το πιο σέξι σημείο του σώματος του''. Κάποιες φορές μέσα στην τάξη τον φιλούσε στο μάγουλο ενώ συχνά δημιουργούσε σκηνές ζηλοτυπίας, φωνάζοντας στις μαθήτριες της: “Δεν θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος μου”. Αποτέλεσμα αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς ήταν να γίνει ο ανήλικος μαθητής στόχος κοροϊδίας από τους συμμαθητές του.


Ο 15χρονος προσπαθούσε να αντισταθεί. Μία μέρα η καθηγήτρια του ζήτησε να πάνε για καφέ στο Ηράκλειο ώστε να συζητήσουν. Το παιδί αναγκαστικά δέχθηκε κι εκείνη του είπε: ''Θέλω να είμαι η πρώτη γυναίκα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί σου''. Ο 15χρονος στην αρχή παγώνει και αρνείται, όμως η καθηγήτρια επιμένει. “Θα σε περιμένω να ενηλικιωθείς''. Το παιδί θέλοντας να την αποφύγει πήρε μετεγγραφή σε άλλο σχολείο.

Στον χορό της Γ' Λυκείου χόρευε και φώναζε μπροστά σε όλους: “Φέρτε μου τον Γιώργο, φέρτε μου το μωρουλίνι μου”. Μάλιστα διαπραγματευόταν με μαθητές ότι αν τον φέρουν πίσω από το άλλο σχολείο που είχε πάει θα τους έβαζε 20.

Γι' αυτό το λόγο η απόφαση των μελών του Πειθαρχικού ισχυρίζεται ότι ''η συμπεριφορά αυτή έγινε χάριν αστεϊσμού και από επιπολαιότητα, είχε όμως ως συνέπεια να εκτεθεί η εγκαλούμενη στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία γενικότερα και να γίνει αντικείμενο δυσμενών σχολίων. Η πιο πάνω διαγωγή της, απάδει με την αξιοπρέπεια πανεπιστημιακού λειτουργού και συνιστά έτσι το πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται''.

Σήμερα η καθηγήτρια πήρε μετάθεση και διδάσκει σε πανεπιστήμιο στη Βόρεια Ελλάδα.


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2241.html