Εβγαλε τον εραστή της γυναίκας του γυμνό στο δρόμο


Ημερομηνία Τετάρτη, 22 Σεπ 2010 @ 11:25
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΤο παράνομο ζευγάρι έκανε τσακωτό ο σύζυγος και έγινε της ..Πόπης στο ΗράκλειοO εραστής ικέτευε τον απατημένο άνδρα και του υποσχόταν ότι θα χωρίσουν!

Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι. Η γυναίκα ήταν στο σπίτι με τον 27χρονο εραστή της, όταν ξαφνικά συνέβη αυτό, που απευχονταν και οι δύο. Το κλειδί μπήκε στην κλειδαριά, η πόρτα άνοιξε και οι δύο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον 40χρονο άνδρα της 27χρονης. Στο σπίτι γίνεται το ''έλα να δεις''.

Ξυλοδαρμός μέχρι λιποθυμίας της συζύγου αλλά και ξύλο & διαπόμπευση του εραστή.


Ο απατημένος σύζυγος στρέφεται αρχικά στην 27χρονη. Αρχίζει να την χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα, μέχρι να σωριαστεί σχεδόν λιπόθημη στο πάτωμα. Συνεχίζει με τον εραστή. Βουτάει ένα αλουμινένιο σκουπόξυλο και του ρίχνει με δύναμη παντού. Εκείνος τον ικετεύει να σταματήσει ''Σου υπόσχομαι ότι θα χωρίσουμε. Σταμάτησε και άφησέ με να φύγω''.

Ο 40χρονος τότε του κάνει μία πρόταση: ''Βγάλε τα ρούχα σου και φύγε γυμνός''. Ο εραστής της γυναίκας είδε ότι ο απατημένος σύζυγος δεν έπαιρνε από λόγια και αναγκάστηκε να υπακούσει. Γδύθηκε, άνοιξε την πόρτα και βγήκε στο δρόμο γυμνός, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων, που είχαν μαζευτεί στην περιοχή από τις φωνές.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 27χρονος αναγκάστηκε να περπατήσει γυμνός για περίπου 2 χιλιόμετρα! Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο και υπέβαλλε μήνυση...

Πηγή: newsit.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2236.html