Internet Explorer 9 beta - δοκιμάστε τις διαφορές


Ημερομηνία Δευτέρα, 20 Σεπ 2010 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Internet Explorer 9 betaΠριν από ελάχιστες μέρες κυκλοφόρησε επιτέλους η beta έκδοση του Internet Explorer 9 που έρχεται να αντικαταστήσει τον Internet Explorer 8. Η νέα έκδοση διορθώνει πολλά από τα προβλήματα που υπήρχαν στις προηγούμενες και είναι η απάντηση της Microsoft στην σκληρή κριτική που δέχτηκε για τον Internet Explorer 8.

Στον Internet Explorer 9 έχουν αλλάξει πολλά πράγματα: το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι το ίδιο το design. Στον Ιnternet Εxplorer 8 υπάρχουν πολλές ανούσιες κυριολεκτικά γραμμές εργαλείων που το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν την πλοήγηση πιο αργή και ενοχλητική!

Η Microsoft άκουσε όλα αυτά τα παράπονα και τώρα η νέα έκδοση με το μινιμαλιστικό design θα κάνει την πλοήγηση πολύ πιο διασκεδαστική. “Unlocking the beauty of the Web” είναι το tagline της Microsoft ή αν προτιμάτε στα ελληνικά “Ξεκλειδώστε τις ομορφιές του διαδικτύου”.


Κάποιες νέες δυνατότητες στον ΙΕ 9 είναι τα Pinned Sites. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να «κλειδώνετε» τα αγαπημένα σας site και στην περίπτωση που κλείσετε τον browser καταλάθος αυτά θα συνεχίσουν να τρέχουν στο προσκήνιο. Μπορείτε ακόμη να τα «καρφιτσώσετε» στην γραμμή εργασιών. Για παράδειγμα, αν βάλετε το Twitter θα μπορείτε με ένα δεξί κλικ να πάτε κατευθείαν στα Direct Messages (DM) σας. Αρκετά λειτουργικό και έξυπνο.

Το URL box γίνεται ακόμη πιο χρήσιμο και εύκολο στην χρήση καθώς λειτουργεί και σαν search box. Η default μηχανή αναζήτησης είναι φυσικά η Bing, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και άλλες όπως τις Google, Wikipedia, Amazon, Facebook.

Τέλος, προστέθηκε στον ΙΕ 9 και Download Μanager λειτουργία. Τώρα θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό λήψεών σας, αλλά και να διαχειριστείτε ταυτόχρονα τα downloads σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση του IE 9 από εδώ.

Πηγή: χblog.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2234.html