Αποδοκιμάστηκαν οι Placebo στην Θεσσαλονίκη


Ημερομηνία Τρίτη, 14 Σεπ 2010 @ 14:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Λιγότερο από 1 ώρα έκατσαν επι σκηνής οι Placebo στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να εξοργίσουν το κοινό Εξαλλα με τους Placebo τα καρντάσια, εκτόξευσαν μέχρι και μπουκάλια στη σκηνή! Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε την Παρασκευή το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη όπου έδωσε συναυλία το γνωστό συγκρότημα, με τα hard rock σκηνικά να εναλλάσσονται αστραπιαία και να θυμίζουν... ζώνη πυρός! Επτά χιλιάδες άτομα αποδοκίμασαν το γκρουπ αφού έμεινε μόλις πενήντα λεπτά on stage. Ιδιαίτερα δυσαρεστημένη και η βουλευτής Εύα Καϊλή, όπως και η αδερφή της Μανταλένα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο live.



Χαμός έγινε στη συναυλία των Placebo στη Θεσσαλονίκη, όταν το συγκρότημα, μετά από εμφάνιση μόλις 45 λεπτών, αποχώρησε από τη σκηνή, αφήνοντας το κοινό να νομίζει ότι πρόκειται για διάλλειμμα. Δεν ήταν όμως διάλλειμα. Και όταν ο κόσμος που έδωσε τα ωραία του λεφτάκια για να τους δεί, συνειδητοποίησε πως το συγκρότημα αποχώρησε από την σκηνή, δείτε στα βίντεο που εχουν ανέβει στο φορουμ τι ακολούθησε..

Video από τα γιουχαρίσματα και τα μπουκάλια στους διοργανωτές και τους ηχολήπτες της συναυλίας των Placebo στη Θεσσαλονίκη











Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2222.html