Η Καλομοίρα στο νοσοκομείο λόγω δίαιτας πριν τον γάμο


Ημερομηνία Τρίτη, 14 Σεπ 2010 @ 11:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΗ Καλομοίρα κατέρρευσε λίγο πριν το γάμο, λόγω αυστηρής δίαιταςΜεγάλη ταλαιπωρία και μπελάδες φαίνεται να έχει η Καλομοίρα λίγες μόλις μέρες πριν δώσει μπροστά σε Θεό και ανθρώπους, όρκους αιώνας πίστης με τον "προσεχώς σύζυγό της" Γιώργο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο, προκαλώντας τον πανικό στους φίλους και τους κοντινούς συγγενείς. Τι πραγματικά της συνέβη όμως;


Η Καλομοίρα για τις ανάγκες του γάμου της έκανε σκληρή δίαιτα και ίσως αυτό να επηρέασε τον οργανισμό της. Έτσι, πριν λίγες μέρες και ενώ έκανε πρόβα νυφικού με το συνεργάτη της Δημήτρη Γιαννέτο, ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Αναστάτωση προκλήθηκε στην οικογένεια Σαράντη, αφού λίγες μόλις ημέρες πριν η Καλομοίρα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άντρα της ζωής της, Γιώργο Μπούσαλη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή τραγουδίστρια, το τελευταίο διάστημα έχει υποβάλει τον εαυτό της σε αυστηρή δίαιτα, καθώς θέλει την ομορφότερη ημέρα της ζωής της να είναι πιο κομψή και λαμπερή από κάθε άλλη φορά. Η Καλομοίρα έχει καταφέρει να χάσει σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα δεκατέσσερα ολόκληρα κιλά, και συνεχίζει...

Ο οργανισμός της όμως, με βάση τις φήμες που τη θέλουν να πήγε στο νοσοκομείο, δεν άντεξε από τις εξαντλητικές προετοιμασίες, το βαρύ καθημερινό πρόγραμμα αλλά και την καθημερινή γυμναστική, και κατέρρευσε... Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, και φυσικά πήραν τηλέφωνο τον Γιώργο, ο οποίος μόλις άκουσε ότι η αγαπημένη του βρίσκεται στο νοσοκομείο ταράχτηκε και έτρεξε να τη συναντήσει, αφού δεν ήξερε τι συνέβη στην Καλομοίρα. Όταν συνήλθε και οι γιατροί της έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, διαβεβαίωσαν τον Γιώργο και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους της ότι δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, αφού η λιποθυμία της προερχόταν από την εξάντληση του οργανισμού της λόγω της αυστηρής δίαιτας.

Αγνωστο παραμένει αν πλέον επιτρέπεται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς την συγκεκριμένη δίαιτα, ή αν πρέπει να την διακόψει ή να την αντικασταστήσει με κάποια ηπιότερη. Πάντως πρόσφατα είχαν "τυχαία" κυκλοφορήσει στα μέσα, φωτογραφίες του ζευγαριού, εμφανώς αδυνατισμένου και καλλίγραμου να κάνει βόλτες στους δρόμους αμέριμνα, επιδυκνύοντας τους (γυμνασμένους πλέον) κοιλιακούς τους.

Πηγή: glam n style


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2221.html