Υποτροφία Ανδρέας Βουτσινάς από το Θέατρο των Αλλαγών


Ημερομηνία Παρασκευή, 10 Σεπ 2010 @ 17:55
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΤο θέατρο των αλλαγών - σχολή υποκριτικής και θεάτρουΤο Θέατρο των Αλλαγών (3ης Σεπτεμβρίου 19α) θεσπίζει υποτροφία με την ονομασία "Ανδρέας Βουτσινάς". Συγκεκριμένα για το 2010 οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού για συνέντευξη στα τηλ. 210 5246833 και 210 5248251.  Οι συνεντεύξεις θα γίνουν από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα βιογραφικό σημείωμα και μια φωτογραφία.

Η υποτροφία «Ανδρέας Βουτσινάς» θα δίνεται κάθε χρόνο σε έναν σπουδαστή ο οποίος θα επιλέγεται ύστερα από ακρόαση. Ο σπουδαστής αυτός θα παρακολουθεί δωρεάν τα 60 μαθήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του τίτλου σπουδών του Θεάτρου των Αλλαγών (ΘτΑ). Με την απόκτηση του τίτλου σπουδών, το ΘτΑ θα καλύπτει όλα του τα έξοδα για να παρακολουθήσει ο σπουδαστής αυτός ένα σεμινάριο σχετικό με το θέατρο στο εξωτερικό.


Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 13.30 – 16.30. Κατά την ακρόαση οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο και μια σκηνή της αρεσκείας τους από το παγκόσμιο δραματολόγιο (ελληνικό ή ξένο, σύγχρονο ή κλασικό) και ένα τραγούδι (ελληνικό ή ξένο). Η σκηνή θα πρέπει να είναι με δύο πρόσωπα (το δεύτερο πρόσωπο δεν είναι υποχρεωτικό να διαγωνίζεται)

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το ΘτΑ στα παραπάνω τηλέφωνα.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον Ανδρέα Βουτσινά και το σκεπτικό της υποτροφίας στην ιστοσελίδα  http://www.toc.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2219.html