Γιατί οι πρόεδροι αφήνουν τις ομάδες; Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης & Μελισσανίδη


Ημερομηνία Παρασκευή, 10 Σεπ 2010 @ 10:35
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας LavantiSΓιατί φεύγουν οι ισχυροί από τις ομάδες; Σωκράτης ΚόκκαληςΟι εξελίξεις είναι ραγδαίες από την στιγμή που πριν από πέντε μήνες είχαν ληφθεί τα μηνύματα από την κυβέρνηση.

Γιατί έφυγε ο Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό , γιατί φεύγει ο Βαρδινογιάννης από τον ΠΑΟ , γιατί δεν θα μπει ποτέ ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ; Τα πράγματα είναι απλά.

Ο ΟΠΑΠ βγάζει στο σφυρί το Βιντεο Λόττο, το στοίχημα και τις slot machines. Γιατί έτσι μόνο το δημόσιο θα πάρει άμεσα χρήματα. Και εδώ ξεκινάει η σύγκρουση των ισχυρών. Με την προϋπόθεση να μην έχουν καμία ποδοσφαιρική ή μπασκετική ομάδα στην ιδιοκτησία τους.

Που κολλάει ο Μελισσανίδης;


Εδώ και τρεις μήνες ο Μελισσανίδης συνεταιρίσθηκε με την Ιταλική εταιρεία lottomatica και την Newrosoft του Μάκη Αγγελόπουλου για να κτυπήσουν τον διαγωνισμό των slot machines (φρουτάκια -κουλοχέρης), διαθέτοντας το μεγάλο πλεονέκτημα να εγκατασταθούν στα πρατήρια διανομής υγρών καυσίμων που διαθέτει σε όλη την χώρα.

Ο Μελισσανίδης αυτό έχει πει στον Μπάγεβιτς: 'Μη με υπολογίζεις για την ΑΕΚ , γιατί θα ανοίξω δουλειές με τον ΟΠΑΠ και δεν κάνει".

Από εκεί και πέρα ο Μελισσανίδης θα επιδιώξει να εμπλακεί στο ιντερνικό στοίχημα μαζί με την Lottomatica, εκεί που αποφάσισαν να έχουν δυνατή παρουσία ο Κόκκαλης με την Ladbrokes, o Κοντομηνάς με την William Hill, η οικογένεια Βαρδινογιάννη που θα κτυπήσει και το βιντεολότο, η Sporting bet της Οντόνι, η Bwin και η Betfair και η οικογένεια Κοπελούζου αντιπροσωπεύοντας την ιρλανδική Pady Power.

Ήδη το σχέδιο νόμου κατατέθηκε σε διαβούλευση και ο ΟΠΑΠ θα διενεργήσει διαγωνισμό για να διαθέσει το βίντεο λόττο σε τρεις πάροχους, τρεις πάροχοι θα είναι για τα φρουτάκια με τον Κοντομηνά να θέλει να συνεργασθεί με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας , όπου εκεί θα τοποθετηθούν( τα μηχανήματα) και τον Βαρδινογιάννη να θέλει να τοποθετήσει φρουτάκια στα πλοία της ΑΝΕΚ.

Στο διαδικτυακό στοίχημα άδειες θα παίρνουν όσοι επιχειρηματίες θα μπορούν να καταθέσουν κας 15 εκατομ ευρώ και θα παρακρατείται ένα ποσοστό της τάξης του 20% επί των μεικτών κερδών.

Εξυπακούεται ότι έξω από το παιγνίδι δεν θα μείνει ο Μπόμπολας που θα συνεργασθεί με έναν από τους Κόκκαλη , Βαρδινογιάννη ή και οι τρεις μαζί.

Για αυτό λοιπόν έφυγε ο Κόκκαλης , γι αυτό φεύγει ο Τζίγκερ , γι αυτό και δεν έρχεται ο Τίγρης.


Αναδημοσίευση από το SportsTriunfo blog για το πώς ξαφνικά και μετά από τόσα χρόνια, οι ισχυροί του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, εχασαν το ενδιαφέρον τους για το ..αθλημα!Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2218.html