Τρύπωσαν στης Τζούλιας


Ημερομηνία Παρασκευή, 03 Σεπ 2010 @ 23:35
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας vinillΜπήκαν εκεί που κανείς δεν έχει ξαναμπεί - όπως καταγγέλλει η Τζούλια Αλεξανδράτου- οι άγνωστοι που διέρρηξαν τη βίλα της στο Διόνυσο, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν 200.000 ευρώ. Φαίνεται όμως ότι ήξεραν που πήγαιναν, καθώς φρόντισαν να πάρουν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού. Κανείς δεν ξέρει εάν ήταν απασχολημένη σε γυρίσματα ή σε ταξίδι για δουλειές η Τζούλια Αλεξανδράτου, το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι το γνώριζαν και σύμφωνα με την ίδια επωφελήθηκαν.

Όπως κατήγγειλε το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Εκάλης, η Τζούλια, έπεσε θύμα διάρρηξης από αγνώστους, οι οποίοι όπως δηλώνει, μπήκαν στο σπίτι της στο Διόνυσο Αττικής όταν εκείνη απουσίαζε, κατάφεραν να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο, να το διαρρήξουν και να πάρουν 200.000 ευρώ!

Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι δράστες της διάρρηξης του σπιτιού της ηθοποιού και μοντέλου, δεν αρκέστηκαν να πάρουν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, αλλά εντόπισαν και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στον οποίο κάμερες κλειστού κυκλώματος, κατέγραφαν τις κινήσεις μέσα στη βίλα.

Όπως είπε στην αστυνομία η Τζούλια Αλεξανδράτου, έκλεψαν και τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή στον οποίο πιθανόν να είχαν καταγραφεί οι κινήσεις τους, εξασφαλίζοντας ότι θα χαθούν πολύτιμα ίχνη που πιθανόν να αξιοποιούσε η αστυνομία.

Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι ότι το μοντέλο, δεν ξέρει πότε έγινε η διάρρηξη καθώς απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι, αντελήφθη τι συνέβη όταν επέστρεψε και κατήγγειλε την κλοπή το πρωί της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της Εκάλης.

Τώρα η αστυνομία, προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση ερευνώντας για δακτυλικά αποτυπώματα σε σπίτι και χρηματοκιβώτιο, ωστόσο παραμένει περίεργο το γεγονός ότι το μοντέλο και ηθοποιός κρατούσε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό, εκτός τράπεζας και μάλιστα χωρίς να διαθέτει συναγερμό στο σπίτι του Διονύσου.


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2214.html