Κόπηκε η εμφάνιση των Guns N` Roses στο Reading Festival


Ημερομηνία Πέμπτη, 02 Σεπ 2010 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας vinill



Κακήν κακώς κατέβασαν τον Axl Rose και την παρέα του γιατί ήθελαν να τραγουδήσουν παραπάνωΟι Guns N` Roses ήταν οι headliners του Reading Festival την προηγούμενη Παρασκευή, όμως η εμφάνιση τους κόπηκε ακαριαία, όταν ξεπέρασαν κατά παραπάνω από μία ώρα τον χρόνο που τους αναλογούσε επί σκηνής.

Φανταστείτε.. Αλλού (πού άραγε;;;) κατηγορούμε τα μεγάλα groups για "αρπαχτές", όπου εμφανίζονται για 40 - 50 λεπτά, αξιώνοντας τεράστιες αμοιβές, και αλλού (Reading Festival) θέλει το συγκρότημα να τραγουδήσει παραπάνω, και τους κόβουν τον ήχο!



Ο Axl Rose και το συγκρότημα του, βρέθηκαν στο stage στις 22:30, μια ώρα αργότερα απ`ότι είχαν προγραμματίσει. Μίση ώρα αργότερα ξεκίνησαν να παίζουν όλα τα κλασσικά κόμμάτια του ρεπερτορίου τους, όπως τα “Sweet Child Of Mine”, “November Rain” αλλά και την διασκευή τους στο “Live And Let Die” από το 1991.

Αλλά γύρω στα μεσάνυχτα, όταν ο Axl ξεκίνησε να τραγουδάει το “Paradise City” ως πρώτο encore, ο ήχος κόπηκε κατευθείαν και μόνο τα drums ακούγονταν ακόμα! Ο Αxl δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να τραγουδάει το “Paradise City” μέχρι το τέλος, μαζί με το κοινό! Στην συνέχεια οι Guns N`Roses αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το stage.






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2212.html