Μπουρλότο


Ημερομηνία Σάββατο, 27 Απρ 2002 @ 08:55
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΧαίρεστε...! Δεν είναι χαιρετισμός, είναι διαταγή..! ;-) Έτοιμοι να γιορτάσετε / απεργήσετε την 1η Μαΐου στις 7 Μαΐου; Ο κομφορτισμός και η βόλεψη μας στο μέγιστο μεγαλείο της!

Χαίρεστε...! Δεν είναι χαιρετισμός, είναι διαταγή..! ;-) Έτοιμοι να γιορτάσετε / απεργήσετε την 1η Μαΐου στις 7 Μαΐου; Ο κομφορτισμός και η βόλεψη μας στο μέγιστο μεγαλείο της! Γιατί καλές οι πρωτομαγιές, αλλά έχουμε και δουλειές.. Και έχουμε και το δώρο του Πάσχα.. Και πρέπει να το μοιραστούμε με τους εμπόρους. Γιατί και αυτοί πώς θα ζήσουν;;; Κλέφτες θα γίνουν ή τσαντάκηδες; (αλήθεια, τι να κάνει ο Νίκος, ο παίκτης του ΟΣΦΠ;) Φοβερή λύση, που και μένα πολύ με βόλεψε να σας πω την αλήθεια, για μεταφορά του εορτασμού και του καθισιού την Τρίτη του Πάσχα. Αφού δεν είχε εισιτήρια για το παπόρι την Δευτέρα του Πάσχα.. Ότι πρέπει ήταν, μη το συζητάω..! ;-)

Τη νηστεία της Σαρακοστής την κρατάτε...; Αν δεν "κρατιόσαστε" πάντως να σας δώσουμε εμείς δικαιολογίες.. Κυκλοφορούν ιώσεις, μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, και εσείς τελευταία δεν νιώθετε και πολύ καλά, και πρέπει να φάτε καλά να πάρετε δυνάμεις.. Κάθε μέρα φακές, σουπιές και καλαμαράκια κονσέρβα (τη κόκκινη) δεν δυναμώνετε, σωστά;; αν δεν φάτε και το τσι-τσι σας, θα μου ρέψετε και είναι κρίμα..

Την Πέμπτη θα τα πούμε στο ζωντανό; το ελπίζω και το εύχομαι.. Φοβερή ευκαιρία, αφού την Μεγάλη Πέμπτη δεν θα έχει ζωντανή εκπομπούλα.. Φροντίστε λοιπόν να εμφανιστείτε αυτήν την εβδομάδα.. Με εξαίρεση την Vodafone έχουν ξεσαλώσει όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να χρησιμοποιούν περίεργα ελληνικά groupς για τις μουσικές τους επενδύσεις στα τηλεοπτικά τους σποτς. Τι raining pleasure (σε 2 μάλιστα διαφημίσεις), τι Μίκρο, αφήστε τα! Χαμός..!

Ακολουθεί παραλήρημα, συγχωρέστε με..:

"Μπουρλότο στη παράγκα του Alpha..!" Αν υπήρχε δίδυμος καναλο-αδελφός σε τάξη Alpha στον κιτρινισμό και την κακή χρήση των ΜΜΕ, αυτόν τον τίτλο θα είχε στα ρεπορτάζ του.. Αυτά τα κόμπλεξ αναπτύσσεις όταν σου πίνει το αίμα ο κάθε μεγαλο-καναλάρχης που σε έχει "δημοσιογράφο" (προσέξτε τα εισαγωγικά) σου δίνει τρεις και εξήντα (αν δεν σε έχει πείσει ήδη ότι άλλοι θα πλήρωναν για την θέση αυτή, ώστε να δουλεύεις τσάμπα). Προσπαθείς λοιπόν να νιώσεις ότι κάποιος είσαι ή καλύτερα να πείσεις τους άλλους, γιατί από μόνος σου νιώθεις ψιλοξεφτίλα και μηδενικό, έτσι κι αλλιώς.. Και γίνεσαι "Εισαγγελάτος", ροζιασμένη εργατική γροθιά σε διαδήλωση, άμβωνας κηρυγμάτων, έδρανο καταγγελιών, και γενικά 1.000.000 φορές περισσότερο η "κατίνα" που γίνομαι εγώ τώρα, και για εντελώς πιο μικροπρεπείς λόγους. Πώς είναι να είσαι α-τσουτσουνός και να μην αφήνεις κανέναν να κάνει έρωτα επειδή εσύ μόνο δεν μπορείς; Πώς είναι να ρίχνεις φόλα στον σκύλο του άλλου μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις την μίζερη ύπαρξη σου βλέποντας τα αποτελέσματα της πράξης σου στον γείτονα; Πώς είναι να περάσεις με κλειδί τις πόρτες του νέου αυτοκινήτου που βλέπεις παρκαρισμένο, για να ξέρεις απλά και μόνο ότι απασχόλησες κάποιον για 1-2 μέρες; Πώς είναι να γυρίζεις σπίτι σου και να σπας στο ξύλο την γυναίκα σου επειδή είσαι ο "πλέον μαλάκας, άχρηστος και ανίκανος" στην δουλειά και υποψιάζονται μάλιστα ότι είσαι και α-τσούτσουνος;

Έτσι λοιπόν επιβεβαιώνεται το κάθε μικρό τσουτσέκια που καλά - καλά δεν έχει τελειώσει την όποια μίζερη ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας του και πιστεύει ότι επειδή αγόρασε με τα λεφτά του μπαμπά ένα χαρτί (που το λένε "πτυχίο") έγινε αμέσως "λειτουργός". Αλλά ως άνθρωποι, και μάλιστα συνειδητοποιημένοι στο ότι πρέπει να αναγνωρίζουν και να αποδέχονται τα πάθη τους, βιάζονται να χρησιμοποιήσουν το μέσο που υπηρετούν όσο πιο εκβιαστικά και προσωπικά μπορούν. Δεν τους έβαλαν στο τάδε club και η χοντρο-μουτσούνα τους έφαγε πόρτα..; Θα τους βγάλουν στα κανάλια, για "να μάθουν αυτοί".. Πριν το πτυχίο πήγαιναν στο μπαμπά τους. Μετά πτυχίου πάνε στο κανάλι τους. Έχει αντίρρηση η διαχειρίστρια στο να μην πληρώνουν κοινόχρηστα και πετρέλαιο..; Θα βγουν να πουν για τον γιο της, γνωστό νταβατζή και έμπορο ναρκωτικών που χειροδικεί στους ενοίκους, που "ζουν σε καθεστώς τρομοκρατίας και εξευτελισμού", ενώ "τα κοινόχρηστα πάνε όλα στην πρέζα" του γιου της..

Άλλο τυχαίο παράδειγμα: δεν σου έδωσε η τάδε εταιρία μετρήσεων τηλεθέασης τα ποσοστά που θα ήθελες να έχεις;;; Βάζεις τα "επίλεκτα κομμάντος της δημοσιογραφίας" που έχεις στο κοτέτσι του σταθμού σου, όλα αυτά τα "κοκόρια" έτοιμα να γ... και να δείρουν, να μιλήσουν για την "παράγκα της AGB". Φυσικά, και εντελώς εκβιαστικά.. "δεν θα κάνεις δηλώσεις μικρέ μου πολιτικέ υπέρ της θέσης μας;;; χάνεις ένα 5λεπτάκι δημοσιότητας, και το γράφω εγώ αυτό ότι δεν θέλησες να πάρεις θέση - και να με υποστηρίξεις φυσικά -, και θα είσαι ο επόμενος στο "βλάκ" list μου για τους υπόπτους του δημοσίου βίου.. Γιατί ευχή και κατάρα σου δίνω μη τα βάζεις μαζί μου.. είμαι δημοσιογράφος, και μπορεί να είμαστε φίδια κολοβά και να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου, αλλά όταν δεχόμαστε επίθεση από τρίτους, πέφτουμε να τους φάμε το λαρύγγι, γιατί είμαστε εξουσία.. Έτσι λοιπόν, εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Αναστασάκος που δέχεται την επίθεση ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, θα κληθεί συντόμως από το Δ.Σ. της εταιρίας να μαγειρέψει λίγο τα νούμερα, να δώσει κάνα 5-10% παραπάνω στο εν λόγω κανάλι, να σκάσει και αυτό. Και αυτό φυσικά θα σκάσει, θα ξαπλώσει την χοντροκοιλιά του αναπαυτικά πίσω στην fully managerial πολυθρόνα, και θα την χαϊδέψει με ικανοποίηση και αυταρέσκεια..: "Τελικά είμαι εξουσία ο π@$#}s!"

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article22.html