Εurovoice 2010: Και ο Enrique Iglesias στην Ελλάδα!


Ημερομηνία Τετάρτη, 18 Αύγ 2010 @ 06:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας vinillH πρώτη εμφάνιση του Ενρίκε Ινγκλέσιας στην Ελλάδα μέσα από το ΓιουροβόιςΟ Enrique Iglesias έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!...

Ο Ισπανός super star θα βρεθεί στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου ως special guest, στο πλαίσιο του πρώτου Διαδικτυακού Μουσικού Διαγωνισμού EuroVoice 2010, που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2010 με τη συμμετοχή 33 χωρών, για να παρουσιάσει ένα show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί!

Η παρουσία του Enrique Iglesias στην Ελλάδα έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, αφού στις 5 Ιουλίου έγινε η παγκόσμια κυκλοφορία του νέου του album με τίτλο EUPHORIA, ενώ λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε το πρώτο single “I like it”, το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον Νο 1 Αμερικανό ράπερ Pitbull και έχει ήδη γίνει παγκόσμια επιτυχία!

Στο νέο του dance/pop/r&b/latin album που περιέχει συνολικά 14 επιτυχίες συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι Usher, Akon, Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls), αλλά και ο μύθος Lionel Richie.

Για όσους μάλιστα δεν το παρατήρησαν, το τραγούδι “I like it” «κρύβει» ένα απόσπασμα από τη θρυλική επιτυχία του Lionel Richie “All night long

Γεννημένος στη Μαδρίτη και μεγαλωμένος στο Μαϊάμι, ο Λατίνος pop star έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 55.000.000 albums και έχει ένα βραβείο Grammy στο ενεργητικό του.

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στο stage του Ο.Α.Κ.Α. για ένα μοναδικό show που θα μας γεμίσει Euphoria!
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2198.html