Η Πάμελα Άντερσον έρχεται στην Ελλάδα!


Ημερομηνία Σάββατο, 14 Αύγ 2010 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας vinill



Μετά την Αναστασία και τον Ενρίκε Ιγκλέσιας, άλλη μια δυνατή συμμετοχή έρχεται στον πρώτο Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice και δεν είναι άλλη από την Πάμελα Άντερσον.

Η πολυσυζητημένη προσωπικότητα της αμερικανικής σόου μπιζ θα βρεθεί στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τους τελικούς του EuroVoice 2010 (23 & 24 Σεπτεμβρίου) στο Ο.Α.Κ.Α.





Γεννημένη στο Ladysmith της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά με ρίζες σε Φινλανδία και Ρωσία, η Πάμελα Άντερσον μάλλον κατά τύχη βρέθηκε στο μαγικό κόσμο της σόου μπιζ.

Αφού τελείωσε τη μέση εκπαίδευση, μετακόμισε στο Βανκούβερ όπου εργάστηκε ως σύμβουλος διατροφής. Το καλοκαίρ του 16989 πήγε με φίλους της στον αγώνα ράγκμπι των BC Lions. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, την έδειξαν στην οθόνη του σταδίου να φοράει ένα διαφημιστικό μπλουζάκι της καναδικής μπύρας Labatt, προκαλώντας το κοινό να την επευφημήσει.

Την κατέβασαν κάτω στο γήπεδο για να την αποθεώσει το πλήθος. Η Labatt αμέσως πρόσφερε στην Άντερσον ένα συμβόλαιο μόντελινγκ και κάπως έτσι άρχισαν όλα...








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2193.html