Έτοιμο το νέο album της Britney Spears;


Ημερομηνία Πέμπτη, 12 Αύγ 2010 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας vinill



Μπορεί να μην ετοιμάζει τελικά το άλμπουμ της, αλλά μια σέξυ φωτογράφηση θα την κάνει η Μπριτνεϋ ΣπιαρςΤο νέο, έβδομο κατά σειρά album της Britney Spears αναμένεται να κυκλοφορήσει «σε μερικές εβδομάδες» σύμφωνα με τον παραγωγό της, Rodney «Darkchild» Jerkins...
Η δισκογραφική εταιρεία Jive, στην οποία ανήκει η Britney είχε αποκαλύψει από τον προηγούμενο Μάρτιο ότι η ultra hot pop star δούλευε πάνω σε νέα tracks και πρόσφατα ο παραγωγός της, Rodney Jerkins δήλωσε: «Οι fans της Britney σε μερικές εβδομάδες θα είναι πολύ χαρούμενοι!».

 Το νέο προς το παρόν -άτιτλο- album της Britney θα περιλαμβάνει και συμμετοχές στην σύνθεση τραγουδιών από τους Predator Dub Assassins, Danja.

Διαβάστε όμως στη συνέχεια την διάψευση που ήρθε από τον μάνατζερ της καθώς και τα νέα για την ΚΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ που ετοιμάζει!


Μπορεί ο παραγωγός να λέει αυτά, ο μάνατζερ όμως λέει άλλα:


Οι φήμες που διέρρευσαν πρόσφατα και ανέφεραν πληροφορίες για άμεση κυκλοφορία του νέου album της Britney Spears διαψεύστηκαν άμεσα από τον manager της, Adam Leber...

Οι φήμες αυτές διέρρευσαν ύστερα από δήλωση του παραγωγού της Britney, Rodney Jerkins στο UStream που έλεγε ότι: «Οι φίλοι της Britney θα είναι πολύ χαρούμενοι σε λίγες εβδομάδες!».

Ο Leber μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter αποκάλυψε την αλήθεια λέγοντας: «Κανένα μουσικό νέο για την Britney προς το παρόν. Παιδιά, εύχομαι να μην σας μπερδέψουν ξανά, άνθρωποι που διαρρέουν λάθος πληροφορίες.».

Ο Leber συμπλήρωσε το μήνυμα του λέγοντας: «Οι παραγωγοί του νέου album της Britney δουλεύουν με πλήρη μυστικότητα. Η Britney σίγουρα θα κάνει χαρούμενους τους fans της, με μια καυτή φωτογράφηση στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η ίδια θα σας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες!».







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2187.html