Ο Γιώργος Περρής ετοιμάζει το νέο του δίσκο


Ημερομηνία Δευτέρα, 09 Αύγ 2010 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας vinill



Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι αυτό το διάστημα ο Γιώργος Περρής μια και εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε την προετοιμασία του νέου του άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει στον Καναδά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Γιώργος μετά την περιοδεία του στο πλευρό της Lara Fabian σε όλη την Ευρώπη, βρέθηκε στο Place Des Arts, στο Μόντρεαλ του Καναδά, έναν από τους πιο μυθικούς χώρους συναυλιών στον κόσμο, σαν guest του Stephan Moccio.


Ο Stefan Moccio είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες σε παγκόσμιο επίπεδο και το όνομά του έχει συνδεθεί με το τεράστιο hit “A New Day Has Come” που έγραψε για την Celine Dion όπως και για τα τραγούδια που έχει γράψει στην Sarah Brightman και στον Josh Groban, ενώ συνέθεσε τη μουσική για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Βανκούβερ φέτος τον χειμώνα.

Ο Γιώργος στην συναυλία του Stephan Moccio παρουσίασε Live το ένα από τα δυο κομμάτια που έγραψε ο συνθέτης για τον γαλλόφωνό του δίσκο. Το πρώτο single του νέου άλμπουμ του Γιώργου θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στον Καναδά ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2011!







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2179.html