«Αγοράζω Ελληνικά» τον Νοέμβριο στο Περιστέρι


Ημερομηνία Κυριακή, 08 Αύγ 2010 @ 21:35
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΨυχολογία... φυγής από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της χώρας μας δημιουργεί η παρατεταμένη οικονομική κρίση που λεηλατεί τα πορτοφόλια των νοικοκυριών.

Με στόχο την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των ελληνικών νοικοκυριών και την περιφρούρηση της εθνικής παραγωγής, η Συντονιστική Επιτροπή Προωθήσεων Ελληνικής Οικονομίας οργανώνει στις 25 με 28 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Περιστερίου στην Αθήνα έκθεση ελληνικών προϊόντων με τίτλο «Αγοράζω ελληνικά».


Σκοπός της έκθεσης, όπως αναφέρει η πρόεδρος της Σ.Ε.Π.Ε.Ο. κ. Ζαχαρούλα Ζαφείρα, είναι ν’ αποδείξει ότι η ελληνική οικονομία είναι εν δυνάμει πλούσια οικονομία, διά τούτο προβάλλει τα εξής:

* Την προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων για να συμβάλλουν στην αύξηση ζήτησης και τις συνακόλουθης αύξησης της παραγωγής τους.
* Τις επενδύσεις για την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων - υπηρεσιών και συνολικά της οικονομίας με σκοπό τη μείωση του κόστους μέσα από την αύξηση της εγχώριας παραγωγής
* Την ενημέρωση των ξένων αγορών για τα ελληνικά προϊόντα ώστε να αυξήσουμε την δυναμική των εξαγωγών.
* Με την προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων αυξάνουμε την ενίσχυσή τους από το αγοραστικό-εμπορικό κοινό και καταπολεμάμε την ψυχολογία φυγής από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της χώρας μας, δημιουργώντας βιώματα εμπιστοσύνης προς αυτά.
* Θέσπιση εορταστικής ημέρας με θέμα «Αγοράζω Ελληνικά».

Στα εγκαίνια της έκθεσης θα παραστούν παράγοντες της Πολιτείας και θα προσκληθούν οι πρεσβείες όλων των χωρών για να παραστούν διά των εμπορικών ακολούθων τους.Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2178.html