Οίκο ανοχής εγκαινίασε η Τζούλια Αλεξανδράτου


Ημερομηνία Πέμπτη, 15 Ιούλ 2010 @ 14:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας vinill



H Τζούλια Αλεξανδράτου με τη φούξια κορδέλα και το ψαλίδι στο χέρι, έξω από τον οίκο ανοχής / εποχής στη ΛάρισαΜα είναι δυνατόν να ανοίγει οίκος ανοχής και να μην κάνει τα εγκαίνια η μία, η απόλυτη, η πλέον... ειδική Τζούλια Αλεξανδράτου; Όχι βέβαια! Στη Λάρισα έσπευσε, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης η ξανθιά και έκοψε την τεράστια φούξια κορδέλα σε οίκο ανοχής, με κάθε επισημότητα!

Φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα που θύμιζε σεντόνι και κατέληγε σε ασορτί κουκούλα στο κεφάλι (μην πιάσει καμιά καλοκαιρινή μπόρα και χαλάσει η κόμμωση), η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε τα εγκαίνια και ευχήθηκε στην μαντάμ - επιχειρηματία «καλές δουλειές». Μην το ρωτάτε... όλα φάτσα - φόρα ήταν, λίιιγο πιο σεμνά σε σχέση με το περίφημο DVD (υπάρχουν φωτογραφίες - πειστήρια στη συνέχεια του ...ρεπορτάζ..)



Φυσικά, εκεί ήταν και ο μάνατζερ Φουρ Φουρ (με το ασημί απαστράπτον καπελίνι του), καθώς και πολλοί θαυμαστές της ξανθιάς που έσπευσαν να την δουν από κοντά και να την χειροκροτήσουν. Το τι αυτόγραφο υπέγραψε η Τζούλια και πόσες φωτογραφίες έβγαλε δεν λέγεται... Αλλά έτσι είναι οι σταρ αγάπη μου, λαμπεροί μεν, προσιτοί δε! Αμ λίγο το έχεις να έρχεται η συμπρωταγωνίστρια του Ίαν Σκοτ στην πόλη σου; Απορώ πως δεν πήγαν και οι νοικοκυρές με τα παιδιά στην αγκαλιά να την υποδεχθούν! Πού θα ξαναβρούν τέτοιο πολιτιστικό δρώμενο στην Λάρισα;

To κόψιμο της κορδέλας (και του φορέματος και της ανάσας των ..παρευρισκομένων)

Αφού κόπηκε η φούξια κορδέλα, Τζούλια, Μένιος και παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία «γεύση» από τον πολυτελή οίκο, που... κοσμεί πλέον την περιοχή της Τερψιθέας. Βλέπετε, ο «Οίκος Εποχής Soula» (όχι, δεν μπερδέψαμε το ανοχής με το εποχής), είναι τίγκα στο λούσο και την χλιδή: έχει διαστημικό ντεκόρ (έφεραν και το ούφο και έδεσε), περσικά χαλιά (αυτά τα βλέπει η Μοιραράκη;), spa και πίνακες ζωγραφικής με θέμα την Πομπηία (εδώ οι κριτικοί τέχνης σκίζουν τα πτυχία τους).

Τζουλια Αλεξανδράτου - στα εγκαίνα του οίκου ανοχής στη Λάρισα

Το σκέφτεται; μήπως πρέπει να γίνω πιο αποκαλυπτική; εδώ ο πίνακας πίσω έχει τα ..αίσχη!


Η κα. Χρυσούλα, βλέπε επιχειρηματίας, διαθέτει ακόμα μία «μονάδα» πληρωμένου σεξ, την «Villa Erotica» στην ίδια περιοχή. Τις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν 9 κοπέλες, που θα εργάζονται με βάρδιες (αλίμονο... τόσοι αγώνες έγιναν για το 8ωρο), ενώ η επένδυση υπολογίζεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ποζάρει στα ενδότερα του οίκου! Εγκαίνια και αποκαλύψεις και άλλων ενδοτέρων!


Πηγή: Star
Φωτο: Cosmo.gr / news24






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2153.html