O DJ S παρουσιάζει We Are Goin’ To Play Jazz


Ημερομηνία Δευτέρα, 31 Μάι 2010 @ 03:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Ο Dj “S” (Στάθης Κουτσουκέρας), ξεκίνησε επίσημα την επαφή του με τη μουσική και τη δισκογραφία, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ως Dj του γνωστού ραπ γκρουπ Goin’ Through. Έπειτα από πολλές συναυλίες και συνεργασίες, αποχώρησε στα τέλη του ’08, έχοντας στην κατοχή του δύο χρυσούς δίσκους. Παράλληλα συνεργάζεται από το 1998, με τον ράπερ Ominus, όπου έχουν κυκλοφορήσει 3 albums κι ένα CD single. Εδώ, στον HotStation.gr τον γνωρίσαμε απο την συνέντευξη του σχήματος "Ominus & DJ S" που παρουσιάσαμε το 2004. Από την πρώτη εκείνη επαφή ξεκινάει η επικοινωνία και συνεργασία με το site και τον σταθμό, που διατηρείται μέχρι και σήμερα, αφού θεωρείται σημαντικός συνεργάτης του HotStation.



Το ενδιαφέρον του για την instrumental μουσική τον οδήγησε στο να δημιουργήσει το “We Are Goin’ To Play Jazz”, ένα Nu Jazz track με funky διάθεση. Είναι η πρώτη απόπειρα, και είναι βασισμένη σε jazz samples των δεκαετιών του 30 και του 40, όπου το πιάνο και τα πνευστά έχουν τον πρώτο ρόλο! Μπάσο και πιάνο Rhodes έπαιξε ο Αλέξανδρος Τσιωνάς.

Δουλειά του DJ S είναι και πολλά από τα κεφάτα και χιουμοριστικά σποτς που ακούτε τα τελευταία 2 χρόνια από τον HotStation.gr (από Γιάννη Μπουρνέλη μέχρι Φουσέκη και "Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις - ΤΕΛΟΣ").. Φυσικά το We are going to play jazz το ακούτε ήδη εδώ και εβδομάδες από το καθημερινό playlist του HotStation.

Δείτε το video clip (διαθέσιμο σε HD ποιότητα παρακαλώ 780p) και ακούστε το track στο youtube.

Σχετικά άρθρα:
Ominus & DJ 'S' - Συνέντευξη
Ominus - DJ 'S' και Γιώργος Τσαλίκης - Ζωή μου - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Ominus και DJ 'S' - Παραλίγο Διάσημοι






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2110.html