Απόψε ο ημιτελικός της Eurovision με τον Γιώργο Αλκαίο και το Opa


Ημερομηνία Τρίτη, 25 Μάι 2010 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision του Όσλο διαγωνίζεται απόψε ο Γιώργος Αλκαίος & οι Friends με το "OPA", με στόχο την πρόκριση στον τελικό της 55ης διοργάνωσης του θεσμού το ερχόμενο Σάββατο 29 Μαΐου. Ο ημιτελικός διεξάγεται στην Telenor Arena της νορβηγικής πρωτεύουσας και μαζί με την Ελλάδα διαγωνίζονται (με σειρά εμφάνισης) οι χώρες: Μολδαβία, Ρωσία, Εσθονία, Σλοβακία, Φινλανδία, Λετονία, Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πολωνία, Βέλγιο, Μάλτα, Αλβανία, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Ισλανδία. Ο ημιτελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22.00 από το eurovision.ert.gr και τη ΝΕΤ.


Όλα έτοιμα για τον α' ημιτελικό

Τη Δευτέρα έγινε η γενική πρόβα στην Telenor Arena, με τους παρευρισκόμενους να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στην ελληνική συμμετοχή όταν ήρθε η σειρά της να ανέβει επί σκηνής.


Αυτή τη χρονιά, οι 39 συμμετέχουσες χώρες διαγωνίζονται σε δύο ημιτελικούς, στις 25 και 27 Μαΐου. Είκοσι από αυτές θα προκριθούν στον τελικό στις 29 Μαΐου.

Για πρώτη φορά από το 1999, τον Διαγωνισμό θα παρουσιάσουν όχι δύο αλλά τρία πρόσωπα.

Πρόκειται για τους Erik Solbakken και την Haddy Jatou N'Jie, που θα ανοίξουν το σόου και θα μιλήσουν με τους καλλιτέχνες στο green room στη διάρκεια της ψηφοφορίας, την οποία θα παρουσιάσει η Nadia Hasnaoui.

Λίγο πριν από τον αποψινό ημιτελικό, και συγκεκριμένα στις 19:00, δείτε τα τραγούδια που διαγωνίζονται μαζί με τη χώρα μας, στην ειδική εκπομπή από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

πηγή: ert.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2106.html