Απεργία τώρα!


Ημερομηνία Δευτέρα, 18 Μάρ 2002 @ 09:00
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΚαλημέρα! Απεργείτε σήμερα; Οοοοοοχι;;;;; Δεν είστε ούτε ταξιτζήδες λοιπόν, ούτε νοσοκομειακοί γιατροί, ούτε εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, αλλά ούτε και στα ηλεκτρικά τρένα, ούτε σε παπόρι έχετε μπαρκάρει, ούτε στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, ή απλά είστε κότες! ;-)

Καλημέρα! Απεργείτε σήμερα; Οοοοοοχι;;;;; Δεν είστε ούτε ταξιτζήδες λοιπόν, ούτε νοσοκομειακοί γιατροί, ούτε εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, αλλά ούτε και στα ηλεκτρικά τρένα, ούτε σε παπόρι έχετε μπαρκάρει, ούτε στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, ή απλά είστε κότες! ;-) Μην νιώθετε άσχημα, και εμείς κότες είμαστε! Αααα, (όχι ότι παίζει ρόλο δηλαδή) ο λόγος της σημερινής απεργίας είναι το ασφαλιστικό..

Τι άλλα; Με τα χιλιάδες πρότζεκτς που τρέχουν στην Ελλάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στο τέλος αυτό το site θα ρημάξει! Σχεδόν μια εβδομάδα πέρασε για να σας γράψουμε εδώ χάμω (!!! ποιητικής αδείας γαρ) 10 γραμμές.. Αλλά σας είχα προειδοποιήσει.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! (έτσι δεν λένε οι ..παλιοί;; μετά το χοντραίνουμε λίγο παραπάνω με Παπαδόπουλους και πως θα στρώσουμε, αλλά ας το αφήσουμε αυτό το κομμάτι.. Σε 3 μέρες εξάλλου έχουμε και την "επέτειο"!

Ζωντανοί λοιπόν βγαίνουμε ξανά απόψε το βράδυ, λίγο μετά τις 10.. Και αυτό αν δεν παραμείνουμε μουντζωμένοι, καθότι στις 6:00 το πρωί σήμερα βρήκε να χτυπήσει δίσκος και τροφοδοτικό στο PC στο ONAIR studio. Και οι επισκευές ξεκινάνε μετά τις 18:00.. Μια ομορφιά, δεν βρίσκετε;; Από την άλλη βέβαια, ας μην κλαιγόμαστε! Θα μπορούσαμε να ήμασταν Παλαιστίνιοι.

Αν όλα πάνε καλά λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε "live" απόψε και πιθανότατα να ασχοληθούμε και με μερικές νέες παραγωγές στον χώρο της Ελληνικής Ροκ, Εναλλακτικής και Έντεχνης σκηνής που τόσο συμπαθούμε.. Νέος δίσκος από τις Μάσκες (Γέφυρες στις Ταράτσες) που θα "δειγματίσουμε" απόψε, νέος δίσκος και από τους Πυξ Λάξ (Από εδώ κι από εκεί) νέο cd single από τους Μπλε (Πιάνω Φωτιά), Ελεύθεροι (οι "παπα-ροκάδες", ντε), Λυδάκης, κλπ.. Συν φυσικά τις δικές σας αγαπημένες μουσικές που έχετε ζητήσει όλη την εβδομάδα που μας πέρασε με τα emails σας και τις αφιερώσεις σας από το site.

Περιέργως τελευταία, δεν μου βγαίνει να ξε-κατινιαστώ από εδώ πέρα.. Μην νιώθετε ριγμένοι όμως, σας διαβεβαιώ δεν το κάνω και γενικότερα.. (δοκιμάστε να διαβάσετε τα "αγγλιστί" νέα του σταθμού, εκεί μου βγήκε ένα ψιλο-χώσιμο). Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ μαζεμένο παιδί τελευταία.. Γερνάω;; Λέτε να σημαίνει κάτι η 1 (ολογράφως: ΜΙΑ) άσπρη τρίχα που είδα στο κεφάλι μου και φρίκαρα; Αλλά γιατί; Τόσοι και τόσοι νέοι άνθρωποι "ασπρίζουν" ή "γκριζάρουν" ή ακόμα και χάνουν τα μαλλιά τους από τα early 20s (πσσσσς!) τους.. Εγώ πρόλαβα και 30άρησα τουλάχιστον μελαχρινός και αειθαλής! Ωχ, είναι και το "σωσίβιο" γύρω από την μέση που με ρίχνει λιγουλάκι! Θα έλεγα, να έρθει το Σαββατοκύριακο να ξεσκάσουμε, αλλά μου ήρθε στο μυαλό ότι το λεω κάθε Πέμπτη - Παρασκευή, και συνειδητοποιώ ότι μάλλον έχουμε καταντήσει να ζούμε (για) το Σαββατοκύριακο. Μιζέεεεεεεεεεεεεεεερια!.. ΟΚ, τώρα που σας ανέβασα αρκετά, μπορώ να επιστρέψω στα τρελά μου πρότζεκτς!

Μηνάς Λαβαντακαμάτης

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article21.html