Μόνικα - Exit (νέο αλμπουμ και συναυλία στο Λυκαβηττό)


Ημερομηνία Πέμπτη, 29 Απρ 2010 @ 03:10
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Η Monika επιστρέφει με ολοκαίνουργιο δίσκο στην πρώτη μεγάλη της καλοκαιρινή συναυλία την Τετάρτη 16 Ιουνίου στο Θέατρο Λυκαβηττού. Η νεαρή τραγουδοποιός, που μας εξέπληξε ευχάριστα πριν δύο χρόνια με το άλμπουμ της Avatar, θα παρουσιάσει τα πολυαναμενόμενα, νέα τραγούδια της από το δεύτερο άλμπουμ της “Exit” (που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαιου), αλλά και τις ήδη αγαπημένες δημιουργίες της από το ντεμπούτο της, σε μια μαγευτική βραδιά.


Στη σκηνή θα τη συνοδεύσει η 11μελής μπάντα της σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που ενώνει το μοντέρνο με το διαχρονικό και το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας με την εκλεπτυσμένη, παγκόσμια, ποπ σκηνή. Η Προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου, τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Το “Exit”, ο διάδοχος του “Avatar”, μάλλον αποδεικνύει με τον πιο κατάλληλο τρόπο ότι η Monika ήρθε για να μείνει για πάντα, καθώς καταφέρνει αριστοτεχνικά να ξεπεράσει το σκόπελο του «δύσκολου» δεύτερου άλμπουμ. Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 10 Μαΐου από την Archangel Music.

ALBUM DETAILS

COVER: 29/4/2010
RELEASE DATE: 10/5/2010

Title: "EXIT"

Tracklist
01. Ca Commence Bien
02. Never
03. Yes I do
04. Away from my land
05. Not enough
06. Take a little bit of me
07. Get up
08. Wisecracks
09. Studio House
10. Exit
11. Stars won't shine
12. Cherry Blossom






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2091.html