Ο Rous στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 14 Απριλίου


Ημερομηνία Τρίτη, 13 Απρ 2010 @ 16:20
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΤο ξέρουμε, αρέσει… Ο Rous, ο πρώτος καλλιτέχνης που έγινε γνωστός μέσα από το Jumping Fish της Cosmote θα εμφανιστεί ζωντανά μαζί με την μπάντα του Παρασκευή 16 Απριλίου στο Club του Μύλου στην πρώτη μεγάλη συναυλία του μετα την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου. Ο Rous εκτός από το « Εξαιρέσεις» που τόσο έχει αγαπηθεί θα παρουσιάσει και το υπόλοιπο υλικό του δίσκου, μιας ακουστικής κιθαριστικής rock υπόθεσης με κάποιες ηλεκτρονικές προσθήκες. Την Πέμπτη 15 Απριλίου θα εμφανιστεί στο Ράδιο Αρβύλα.


Ο Rous, κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης, ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και την αγάπη του για την indie folk, κυρίως για τον Elliott Smith και τον Tim Buckley για να δημιουργήσει ένα προσωπικό είδος rock, ακατέργαστο, απέριττο και διαποτισμένο με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, δημιουργικού νέου ανθρώπου.

Όπως όλοι οι νέοι μουσικοί, έτσι και ο Rous δικτυώθηκε αρχικά μέσω των social networks, από τα οποία «αλιεύτηκε» από το Jumping Fish. Μετά την καταπληκτική πορεία του «Εξαιρέσεις» στο ραδιόφωνο και την word-of-mouth επέκτασή του, το live του Rous στο Club του Μύλου είναι μια ιδανική ευκαιρία να έρθει το κοινό σε επαφή και με τα επόμενα αγαπημένα του τραγούδια.


CLUB ΜΥΛΟΣ
Ανδρ. Γεωργίου 56 (τηλ. 2310 51 00 81)
Ώρα έναρξης: 21:00 - Είσοδος :12 €


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2080.html