Οι Client σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα


Ημερομηνία Δευτέρα, 12 Απρ 2010 @ 18:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΟι Client, το γυναικείο μινιμαλιστικό electro τρίο από την Μεγ. Βρετανία έρχεται στην Ελλάδα για τρείς αινιγματικές εμφανίσεις.

«Θέλουμε να κριθούμε με βάση τη μουσικής μας και όχι την εμφάνιση μας. Επιπλέον, περνάμε καλά φλερτάροντας με την ανωνυμία και την ανδρογυνία» δηλώνουν οι Client A και Client B, κατά κόσμων Kate Holmes και Sarah Blackwood, τα δύο ιδρυτικά μέλη του γκρούπ. Αυτή είναι και η νοοτροπία πίσω από τις στολές που φορούν οι τρεις μουσικοί επί σκηνής. Εν μέρει στολές αεροσυνοδών από το πρώην Ανατολικό μπλοκ, εν μέρει dominatrix, η αισθητική αυτή απεικονίζει τα κεντρικά θέματα της μουσικής τους: την ηδονοβλεψία, το κρυφό πρόσωπο της πόλης και την σκοτεινή πλευρά της ζωής.


Οι Client ιδρύθηκαν το 2002 και σαν επιρροές τους αναφέρουν τους Joy Division, τους Kraftwerk, τους Smiths, τον Αγγλικό Βορρά και οτιδήποτε αντιτίθεται στην Europop-muzak που κυριαρχεί σήμερα. Η δισκογραφική τους πορεία μετράει αρκετά hits, όπως: “Rock and Roll Machine”, “In it for the Money”, “Pornography”, “Lights Go Out”, "Drive" και "It's Not Over".

Με πάμπολλες συνεργασίες, μεταξύ των οποίων με τους Pete Doherty, Carl Barât, Martin L. Gore και εμφανίσεις μαζί με Depeche Mode, Karl Bartos (ex-Kraftwerk), Erasure, Pet Shop Boys, The Charlatans και Covenant, οι Client αποτελούν το band’s band της electro σκηνής.

Εκτός όμως τις μουσικής τους οι Client έχουν προσελκύσει και το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας, αφού έχουν κάνει φωτογραφήσεις μόδας για τις Ιταλικές εκδόσεις των Vogue και Vanity Fair καθώς και το Γερμανική έκδοση του FHM ενώ έχουν προσκληθεί από τον οίκο μόδας GAS να εμφανιστούν σε επίδειξη μόδας του, όχι ως μουσικοί αλλά ως μοντέλα.

Και στις 7,8 και 9 Μαΐου θα τις απολαύσουμε σε 3 shows σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα. Θα μαγευτούμε από την ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση τους και την όμορφα ιδιαίτερη μουσική τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας αρχίζει τη 15 Απριλίου και σημεία προπώλησης είναι τα Public, Tickethouse, Rodeo Live Club και on-line στο www.ticketpro.gr.

Παρασκευή 7 Μαΐου – Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 8 Μαΐου – Rodeo Live Club , Αθήνα
Κυριακή 9 Μαΐου – Pas Mal, Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: 25 €. Ώρα έναρξης: 22.00


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2079.html