O Ricky Martin ομολογεί δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος


Ημερομηνία Τρίτη, 30 Μάρ 2010 @ 11:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό. Δεν άντεχε να είναι σύμβολο των γυναικών. Ο διάσημος τραγουδιστής, αποκάλυψε στο διαδίκτυο, ότι είναι ομοφυλόφιλος, και πως "σήμερα είναι η μέρα μου, αυτός είναι ο χρόνος μου, και αυτή είναι η στιγμή μου, για να αποκαλύψω ότι είμαι gay». Παρεμπιπτόντως, το ίνδαλμα πολλών γυναικών και ανδρών, τον Δεκέμβριο του 2008 έγινε πατέρας δίδυμων αγοριών.


Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής με χιλιάδες κατακτήσεις στο γυναικείο του κοινό, μέσω καταχώρησης στο blog που διατηρεί στο website του.

Συγκεκριμένα γράφει:
"Today is my day, this is my time, and this is my moment ... These years in silence and reflection made me stronger and reminded me that acceptance has to come from within and that this kind of truth gives me the power to conquer emotions I didn't even know existed."

Δηλαδή:
"Σήμερα ειναι η μέρα μου, αυτή είναι η εποχή μου και αυτή η στιγμή μου. Αυτά τα χρόνια στη σιωπή και την αντανάκλαση με έκαναν πιο δυνατό και μου θύμησαν οτι η αποδοχή θα πρέπει να προέρχεται από μέσα σου. Αυτό είναι το είδος της αλήθειας που μου δίνει την δύναμη να κατακτήσω συναισθήματα που δεν ήξερα καλα καλά πως υπήρχαν".

Και τελείωνει την καταχωρηση του στο ιστολόγιο του γράφωντας:
"I am proud to say that I am a fortunate homosexual man. I am very blessed to be who I am."

"Είμαι περήφανος που μπορώ να πώ ότι είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άνδρας. Είμαι τυχερός που είμαι αυτός που είμαι."

Νωρίτερα αυτό τον μήνα κατά τα αφιερώματα που έκανε η δημοσιογράφος Μπάρμπαρα Γουόλτερς στα όσκαρς, παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη της ότι αυτό που μετανιώνει περισσότερο στη ζωή της είναι που .."ξεμπρόστιασε" τον Ρικυ Μάρτιν. Δηλώνει η ίδια:
"Το 2000, πιεσα πολύ τον Ρικι Μάρτιν να ..ομολογήσει αν ειναι gay ή όχ, και ο τρόπος που το αρνήθηκε έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι ειναι ομοφυλόφιλος. Πολύ είπαν ότι αυτό του κατέστρεψε την καριέρα, και τώρα που το σκέφτομαι, ομολογώ πως ήταν μια πολύ αναρμοστη ερώτηση."

Στο παρελθόν ο Ρικι Μάρτιν είχε δηλώσει πως ήταν ερωτευμένος με την Μεξικανή παρουσιάστρια Ρεμπέκα ντε Αλμπα. Τα ..εφτιαχναν και τα χάλαγαν συνέχεια επί 14 χρόνια. Ειχαν σκεφτεί μάλιστα να κάνουν και οικογένεια. Τον Δεκέμβριο του 2008 ο Ricky Martin εγινε πατέρας δύο δίδυμων αγοριών μέσω ενθετης μητέρας.

Το πλήρες κείμενο από το site του Ρίκυ Μαρτιν

Πηγή: HollyScoop.com






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2069.html