Η Τζούλια τα λεει όλα στην Τατιάνα: Ροζ videos, σχέσεις, οικογένεια


Ημερομηνία Τετάρτη, 17 Μάρ 2010 @ 09:46
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



H Τζούλια Αλεξανδράτου από τις πρώτες τις εμφανίσεις σε πίστα (caramella)Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανοίγει σήμερα όλα τα χαρτιά της και παραδέχεται τα πάντα σχετικά με το περιβόητο ροζ DVD! Σε ένα... κρεσέντο ειλικρίνειας, μιλάει για την απόφασή της να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου» είπε η σέξι ξανθιά. «Πήρα την απόφαση μέσα σε πέντε λεπτά».


Η Τζούλια είναι η «επίσημη καλεσμένη» σήμερα το απόγευμα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις» στον ΑΝΤ1 και μιλάει για όλα! Το γύρισμα της εκπομπής κράτησε περίπου μία ώρα και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα. Ομως το ραντεβού της Τατιάνας με την Τζούλια έγινε γνωστό σε εμάς και φυσικά η «Εspresso» κατάφερε να μάθει και να σας αποκαλύψει ένα μέρος από τη συγκλονιστική ομολογία της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Εκεί, λοιπόν, λέει για πρώτη φορά την ωμή αλήθεια σχετικά με το πολυσυζητημένο ροζ βίντεο που σάρωσε σε πωλήσεις.

Μπορεί να μην ήθελε να πει πολλά για το συμβόλαιο που λέγεται ότι υπέγραψε με την εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, ούτε και για την (χρυσή κατά πολλά δημοσιεύματα) αμοιβή της, αλλά παραδέχεται πλέον ότι το περιβόητο ροζ βίντεο δεν ήταν απλώς μια προσωπική στιγμή, όπως διατυμπάνιζε όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά μια ταινία πορνό. «Ναι, το έκανα. Σταυρώστε με!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οπως ισχυρίστηκε, αποφάσισε να αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο από ερωτικούς παρτενέρ που είχε κατά καιρούς. «Στάθηκα αφελής. Εμπιστευόμουν τον οποιονδήποτε και τον άφηνα να τραβάει βίντεο κατά την ερωτική μας επαφή» δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ συμπλήρωσε: «Σήμερα όλοι αυτοί με απειλούν. Βγάζω όλη μου την αλήθεια για να μην μπορεί κανείς να μ’ έχει στο χέρι». Παραδέχεται επίσης πως όλα όσα έλεγε περί «προσωπικών στιγμών» ήταν για να υ [Η Τατιάνα Στεφανίδου.] υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η συμφωνία ανάμεσα στην Τζούλια Αλεξανδράτου και την Τατιάνα Στεφανίδου είχε κλείσει πριν από 48 ώρες. Ο όρος για να γίνει η συνέντευξη ήταν να μιλήσει ειλικρινά για όλα τα θέματα και να πει την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο.
Το μοντέλο που απασχολεί τα media έντονα με την προσωπική του ζωή θέλησε να δώσει κι άλλες λεπτομέρειες για τη ζωή της, που απασχόλησε τους Ελληνες αλλά και τις Ελληνίδες. Η ξανθιά καλλονή μίλησε ακόμη για τη σχέση της με την οικογένειά της, πόσο την επηρέασε ο πατέρας της στα πρώτα της βήματα, τις σχέσεις με τους συντρόφους της και πόσο πληγώθηκε από αυτές, καθώς και για τη συνέχεια της καριέρας της.

Η παρουσιάστρια ήταν η μόνη που κατάφερε να πείσει την Τζούλια Αλεξανδράτου να λύσει τη σιωπή της, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης χρειάστηκε να διακοπεί το γύρισμα τουλάχιστον έξι φορές. Ο λόγος ήταν η εμφανώς δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν η Τζούλια, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να της δίνει αρκετό χρόνο για να μπορέσει να απαντήσει.


«ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ» ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Η ΣΕΞΙ ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΗΝ «INDEPENDENT»

Μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία έφτασε η χάρη της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Η εφημερίδα «Independent» αφιέρωσε ένα άρθρο στο πολυσυζητημένο ροζ DVD, ενώ φιλοξένησε και δηλώσεις της «πρωταγωνίστριας». Μάλιστα, για πρώτη φορά η Τζούλια παραδέχτηκε χθες εμμέσως -πλην σαφώς- στην αγγλική εφημερίδα ότι η ταινία είναι πορνό και όχι κάποιες «προσωπικές της στιγμές», όπως φώναζε όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Ο ανταποκριτής του «Independent» στην Αθήνα, Ιάσων Αθανασιάδης, σημειώνει στο άρθρο του (με τίτλο «Η ταινία σεξ μιας ποπ σταρ χαρίζει στην Ελλάδα ένα καλοδεχούμενο διάλειμμα στη μιζέρια από τα χρέη») ότι το [O ανταποκριτής της «Independent» στην Αθήνα, Ιάσων Αθανασιάδης.] καυτό DVD πούλησε 240.000 αντίτυπα μέσα στις πρώτες δέκα μέρες κυκλοφορίας του. Επισημαίνει, επίσης, ότι διατίθενται πλέον στην ελληνική αγορά σεξουαλικά βοηθήματα και λαμπάδες με τη μορφή της σέξι καλλονής.

«Είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο στην Ελλάδα», δήλωσε η Τζούλια στην αγγλική εφημερίδα. «Είναι η πρώτη φορά που μία διασημότητα από την Ελλάδα έκανε κάτι τέτοιο και βγήκε στη δημοσιότητα» λέει.

Με αυτό τον τρόπο η Τζούλια ουσιαστικά ξεκαθάρισε το... τοπίο σχετικά με το επίμαχο DVD που «αναστάτωσε τα ήθη της Ελλάδας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιάσων Αθανασιάδης στο άρθρο του. Ετσι, παρά το γεγονός ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου ισχυρίστηκε αρχικά ότι το καυτό video στο οποίο πρωταγωνιστεί κυκλοφόρησε εν αγνοία της, στη βρετανική εφημερίδα κάνει την... ανατροπή και λέει πως είναι η πρώτη διάσημη στην Ελλάδα που τόλμησε να κάνει ένα τέτοιο βήμα.

«Πρωτοπορεί», λοιπόν, η Τζούλια. Με το αζημίωτο φυσικά, γιατί αν σκεφτεί κανείς το νούμερο των πωλήσεων που αναφέρει η εφημερίδα ότι έκανε το DVD, 240.000 αντίτυπα (!) μέσα σε δέκα ημέρες, γίνεται εύκολα κατανοητό πως το χρήμα έρευσε άφθονο για όλους -ή τους περισσότερους- συντελεστές της ταινίας. «Στόχος είναι τα λεφτά», που έλεγε κι εκείνο το παλιό τραγούδι της Τζούλιας...

Ο ανταποκριτής σχολιάζει ακόμα το γεγονός ότι η 45λεπτη πορνοταινία έχει προκαλέσει εκτενείς συζητήσεις στα blogs και το Twitter, ενώ έχει γίνει αφορμή και για καυστικά σχόλια στη Βουλή.

«Η 45λεπτη ταινία δείχνει την Αλεξανδράτου να λικνίζεται μέσα σε μία μπανιέρα-υδρομασάζ με ένα μπουκάλι Dom Perignon, το οποίο χρησιμοποιεί στη συνέχεια ως σεξουαλικό βοήθημα. Επειτα συνευρίσκεται με έναν αγνώστων (σ.σ.: μετά μάθαμε ποιος είναι) στοιχείων άντρα. Την περασμένη βδομάδα η Αλεξανδράτου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να αναπαράγουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας γύρω από τις κλεμμένες ιδιωτικές της στιγμές», γράφει χαρακτηριστικά ο Ιάσων Αθανασιάδης και προσθέτει τις αποκαλύψεις που έκανε ο μάνατζερ της Τζούλιας σχετικά με τον επικείμενο γάμο της με επιχειρηματία, η ταυτότητα του οποίου δεν θα γνωστοποιηθεί μέχρι την ημέρα του γάμου.

Ο Ιάσων Αθανασιάδης, που υπογράφει το άρθρο, είναι γνωστός και καταξιωμένος freelancer (ελεύθερος επαγγελματίας) δημοσιογράφος ήδη από τον πόλεμο του Κόλπου. Πριν από μερικούς μήνες έγινε ο ίδιος παγκόσμια είδηση, καθώς είχε συλληφθεί στην Τεχεράνη από τις ιρανικές αρχές με την κατηγορία της κατασκοπίας. Τελικά, ο ρεπόρτερ απελευθερώθηκε μετά την παγκόσμια κατακραυγή για την κράτησή του, αλλά και χάρη στις τιτάνιες προσπάθειες που έγιναν από τον Ελληνα πρέσβη στο Ιράν.



ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΚΑΙ) Ο ΓΑΜΟΣ!

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου για τον επικείμενο γάμο της, αν και δεν έχει κοπάσει ακόμα ο σάλος που προκλήθηκε από το ροζ DVD αλλά και από το δεύτερο αισθησιακό βίντεο μικρής διάρκειας που αναρτήθηκε πρόσφατα στο Διαδίκτυο! Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας αλλά και του μάνατζέρ της -σημειωτέον, θα είναι κουμπάρος-, ο τυχερός που θα σταθεί γαμπρός στο πλευρό της νύφης Τζούλιας είναι ένας νεαρός επιχειρηματίας, του οποίου η ταυτότητα ακόμα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Η «Espresso» έχει στη διάθεσή της συμφωνητικό που έχει υπογράψει η Τζούλια με εταιρεία που διοργανώνει γάμους. Ωστόσο αρκετά από τα σημεία που θα έπρεπε να είναι συμπληρωμένα παραμένουν κενά. Συγκεκριμένα, λείπουν η ημερομηνία του γάμου, η τοποθεσία της δεξίωσης, το επιλεγμένο μενού, το κόστος της όλης εκδήλωσης, καθώς και η υπογραφή του εκπροσώπου της διοργανώτριας εταιρείας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό της περιβάλλον, η Τζούλια Αλεξανδράτου τις επόμενες ημέρες θα επιλέξει το νυφικό της, τις μπομπονιέρες αλλά και τα προσκλητήρια από γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι. Ωστόσο και πάλι προκύπτει ότι η... άτακτη εθνική μας Τζούλια δεν έχει καταλήξει στο τι θα φορέσει την ημέρα του γάμου της, ούτε πώς θα στολιστεί ο χώρος όπου θα γίνει η δεξίωση. Ο γάμος έχει οριστεί για τα τέλη της άνοιξης.

«Δεν έχουν βγει ακόμη οι άδειες. Υπολογίζουμε πως θα δημοσιευτεί η αναγγελία γάμου μέσα στις επόμενες ημέρες» τόνισε ο στενός της συνεργάτης και συμπλήρωσε: «Το ιερό μυστήριο θα τελεστεί στα βόρεια προάστια και η δεξίωση θα δοθεί σε μεγάλο κτήμα. Θα μάθετε εν καιρώ το όνομα του γαμπρού».

Αναδημοσίευση από Espresso






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2061.html