Ακύρωσε συναυλία η Dionne Warwick γιατί η Ελλάδα είναι επικίνδυνη για τη ..ζωή


Ημερομηνία Δευτέρα, 15 Μάρ 2010 @ 15:20
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Μια μέρα πριν την ημερομηνία της συναυλίας της στη χώρα μας, η Dionne Warwick μέσω email ακύρωσε την εμφάνισή της στη χώρα μας, γιατί θα έβαζε σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή η επίσκεψή της σε μια χώρα όπως "το Ελλάντα".. Συγκεκριμένα η δημοφιλής -στην εποχή της- τραγουδίστρια, επρόκειτο να εμφανιστεί απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο λόγος που την κάνει να φοβάται ότι θα κινδυνέψει η ζωή της στην Ελλάδα, είναι όπως δήλωσε ο μάνατζερ της οι απεργίες και οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας. Διαβάστε στο πλήρες άρθρο την ανακοίνωση της Intershow, διοργανώτριας εταιρίας της συναυλίας, τι τους μετέφερε το management της Dionne Warwick, και τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν προ-αγοράσει εισιτήριο για την αποψινή συναυλία.


Με έκπληξη και αγανάκτηση η εταιρεία μας Ιntershow Productions έλαβε, ένα απλό email στης 14 / 03 / 2010, δηλαδή μόλις μια μέρα πριν τη συναυλία κι ενώ έχουν προπωληθεί ήδη πάνω από 1200 εισιτήρια, από τον μάνατζερ της Dionne Warwick , ότι η τραγουδίστρια δεν θα έρθει στην χώρα μας για τη συναυλία της 15/3/2010, με πρόφαση ούτε λίγο ούτε πολύ, όπως αναφέρει στο email, ότι η χώρα μας θα βάλει σε κίνδυνο την ζωή της, λόγω των απεργιών και της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί εδώ!  (φρασεολογία που ακριβώς χρησιμοποίησε στο email του management της κυρίας Dionne Warwick)

Καμία διαβεβαίωση, μέσω του ελληνικού και ξένου τύπου , μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και μέσω της αμερικανικής πρεσβείας στην οποία αποταθήκαμε και από την οποία ενημερώθηκε η καλλιτέχνιδα και οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα, δεν στάθηκε αρκετή για να ανατρέψει τη στρεβλή εικόνα δήθεν κινδύνων στη χώρα μας.

Η εταιρία Intershow Productions με λύπη της ανακοινώνει ότι ακυρώνεται η συναυλία της κυρίας Dionne Warwick στης 15/03/10 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λόγω ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ της τραγουδίστριας και- αν και η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη- ζητά τη κατανόηση από το κοινό και τους εμπλεκόμενους φορείς για την όποια ταλαιπωρία και δηλώνει ότι ήδη έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο ώστε να επιβληθούν όλες οι νόμιμες συνέπειες από την απαράδεκτη, αντισυμβατική , προσβλητική για την Ελλάδα και πρωτοφανή για την σφαίρα των δραστηριοτήτων της εταιρίας μας συμπεριφορά του υπεύθυνου manager και της ίδιας της καλλιτέχνιδας.


Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής...







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2060.html