Συγκέντρωση - πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι φίλοι του gamato.info


Ημερομηνία Πέμπτη, 11 Μάρ 2010 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τοις συλλήψεις στο gamato.infoΤο gamato.info ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα torrent communities στην Ελλάδα, αφού είχε πάντα ελεύθερες τις εγγραφές (σε αντίθεση με άλλα sites που λειτουργούσαν με προσκλήσεις ή συγκεκριμένες μέρες και ώρες εγγραφών). Ετσι, σαν αποτέλεσμα είχε η μισή (τουλάχιστον) διαδικτυακά ενεργή Ελλάδα να έχει λογαρισμό εκεί. Από ανήλικους μαθητές και μαθήτριες μέχρι συνταξιούχους κυρίους στα 70-φεύγα τους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη πληροφορική και το διαδίκυο. Ετσι λοιπόν, ελάχιστες ώρες (ούτε καν 24ωρα) από την σύλληψη των συντελεστών του site, και η ιδέα μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας φαίνεται να παίρνει μορφή, χρόνο και τόπο και να γίνεται πλέον ανοιχτή πρόσκληση.

Στη Θεσσαλονίκη (στην Καμάρα) την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα..


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση των έξι διαχειριστών του torrent site gamato.info διοργανώνεται αύριο το απόγευμα, στην πλατεία Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη.

H Αφίσα για την συγκέντρωση για τους διαχειριστές του gamato.info

Οι διαχειριστές του gamato.info συνελήφθησαν, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί μήνυση για καταπάτηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και τον διαμοιρασμό υλικού, χωρίς την άδεια των δημιουργών, που κατέθεσε εταιρεία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι «φίλοι» του gamato.info είναι εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι καθημερινά το site δεχόταν 16 εκατομμύρια επισκέψεις για δωρεάν «κατέβασμα» αρχείων.

Πηγή: zougla.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2058.html