Η οικονομική κρίση χτύπησε και την Eurovision


Ημερομηνία Δευτέρα, 22 Φεβ 2010 @ 03:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Όπως είναι γνωστό, τα 8 υποψήφια τραγούδια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό στις 5 Μαρτίου σε ειδική εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ στις 22.00.

Σε διαρκείς συσκέψεις βρίσκονται αυτές τις μέρες στην ΕΡΤ οι υπεύθυνοι για το φεστιβάλ της Eurovision. Εκτός των πολλών προβλημάτων που έχουν να αντιμετωπίσουν λόγω της… ψαλίδας που έχει πέσει στα οικονομικά της διοργάνωσης, τελευταία τους προστέθηκε και ένα ακόμα.


Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες, οι δισκογραφικές εταιρείες αλλά και πολλοί υποψήφιοι πιέζουν τους υπεύθυνους στην κρατική τηλεόραση τα τραγούδια να μεταδοθούν νωρίτερα ώστε να μπορέσουν να τα προβάλλουν καλύτερα. Βέβαια, αυτό που τους ενδιαφέρει κυρίως, είναι η 12η Μαρτίου όπου τα τραγούδια θα παρουσιαστούν ζωντανά και ο κόσμος θα πρέπει να ψηφίσει για να επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 55ο φεστιβάλ της Eurovision.

Μόνο που για να φτάσουμε στη βραδιά που θα παρουσιάσουν η Ρίκα Βαγιάννη και η Τζένη Μπαλατσινού πρέπει να έχουμε ακούσει τα τραγούδια για να αποφασίσουμε ποιο είναι το καλύτερο! Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί αν τελικά η μαγνητοσκοπημένη εκπομπή με την πρώτη μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών προβληθεί τελικά στις 26 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, στα… προβλήματα που προαναφέραμε, αξίζει να αναφέρουμε κι ένα ακόμα που φαίνεται πως έχει δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο! Κάποιοι που συμμετείχαν στην περυσινή διοργάνωση έχουν παραμείνει απλήρωτοι κι έτσι κανείς δεν γνωρίζει αν θα συμμετέχουν φέτος.

Βεβαίως, αξίζει να αναφέρουμε ότι η… κωλυσιεργία στην πληρωμή τους δεν οφείλεται στην ΕΡΤ αφού οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης έχουν ξοφλήσει άπαντες. Μόνο που αυτός που εισέπραξε τα χρήματα φαίνεται πως… ξέχασε να πληρώσει τους συνεργάτες του. Κι έτσι, τώρα αυτοί αρνούνται να συμμετέχουν και φέτος, αν δεν πληρωθούν… για τα περυσινά!

Τα παράπονα έχουν φτάσει στους υπεύθυνους της κρατικής τηλεόρασης που αναγκάζονται να ασχοληθούν και με αυτό το πρόβλημα! Έτσ, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η πληρωμή τους θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες, οπότε ίσως τελικά όλα βρουν το δρόμο τους!


Του Γρηγόρη Μελά από το newsit.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2050.html