Αντζελα Δημητρίου: εγώ δε θα έπαιρνα διαζύγιο για να κάνω τηλεθέαση


Ημερομηνία Πέμπτη, 04 Φεβ 2010 @ 21:25
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Αντζελα Δημητρίου: αφού εδειξε πωπό, έκανε γυμναστική, τώρα για τα νούμερα κάνει και ΔΙΑΖΥΓΙΟ!Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στο «Μεσημεριανό Express» για το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη αλλά και το δικό της υποτιθέμενο χωρισμό με τον Γιώργο Τρούπη. «Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε από το τι κάνει η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης ή η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, όπως λένε» είπε η Άντζελα ενώ έδωσε τη δική της εξήγηση στο διαζύγιο..


«Έχουμε πέσει στα νούμερα, κάνουμε γυμναστική και σχεδόν δείχνουμε τον ποπό μας και πάλι δεν έχουμε νούμερα, οπότε κάνουμε αυτό. Εγώ δεν θα έκανα ένα διαζύγιο για να κάνω νούμερα. Μπορεί να είναι και στημένο. Μου 'χει βγάλει ότι το παίζει χαζούλα αλλά είναι κυρία» δήλωσε.

Τι συμβουλή δίνει η Άντζελα Δημητρίου στο πρώην ζευγάρι; «Θα συμβούλευα να τα βρούνε, είναι ταιριαστό ζευγάρι και είναι καλό να γίνονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές», είπε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ίδια να έχει χωρίσει, η Άντζελα Δημητρίου είπε πως «πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους γιατί τα λένε όλα αυτά, εμείς δεν χωρίσαμε. Όλοι αυτοί που είπαν ότι χώρισα δεν έχουν αντιμετωπίσει απλά προβλήματα μέσα στη σχέση τους;».

Πηγή: yupi.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2039.html