25 χρόνια μετά το We Are the World επιστρέφει για την Αϊτή


Ημερομηνία Τετάρτη, 03 Φεβ 2010 @ 04:05
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΤραγουδιστές από τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τη Μάιλι Σάιρους, και ηθοποιοί άφησαν κατά μέρος τις όποιες προσωπικές διαφορές τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί για να ηχογραφήσουν μια νέα έκδοση του "We are the World" αυτή τη φορά για τα θύματα του σεισμού στην Αϊτή.
'Εχουν περάσει 25 χρόνια από το ίδιο εγχείρημα για να αφυπνιστεί τότε ο κόσμος για την πείνα στην Αφρική.
Κανείς από τους τραγουδιστές του πρώτου εγχειρήματος δεν κλήθηκε να συμμετάσχει στην καινούργια προσπάθεια, η οποία θα ηχογραφηθεί στο ίδιο στούντιο του Χόλυγουντ, που είχε ηχογραφηθεί και η πρώτη έκδοση, και πάλι υπό την επίβλεψη του παραγωγού και συνθέτη Κούινσι Τζόουνς και του Λάιονελ Ρίτσι.


Περισσότεροι από 70 αστέρες θα μετάσχουν στο εγχείρημα και σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους τους με εξαιρετικό σεβασμό.

Η Στρέιζαντ, η Σελίν Ντιόν και ο Τόνι Μπένετ φαίνεται ότι αποτελούν την πηγή έμπνευσης όλων των υπολοίπων.

Ο 15χρονος Καναδός Τζάστιν Μπίμπερ αστειευόμενος δήλωσε ότι θα ζητήσει από το νέο του φίλο, τραγουδιστή του R&B Εϊκον, να του δώσει το τηλέφωνο της Νικόλ Σέρτζινγκερ των Πούσικατ Ντολς.

Η Στρέιζαντ, γνωστή τελειομανής, τραγούδησε τα κομμάτια που στην πρώτη έκδοση είχε ερμηνεύσει η Νταϊάνα Ρος και κανείς δεν μπορούσε να ξεχωρίσει ποιο ήταν καλύτερο. Η τραγουδίστρια της τζαζ Πάτι Οστιν συνόδευσε την Στρέιζαντ σε ορισμένα κουπλέ.

Ο βιρτουόζος της κιθάρας Κάρλος Σαντάνα τραγούδησε κάποια κομμάτια μόνος του, παρά το γεγονός ότι δεν είναι τραγουδιστής. Μια από τις εξαιρέσεις τα δύο μέλη των Beach Boys, ο Μπράιαν Ουίλσον και ο Αλ Τζαρντιν φαίνεται ότι δεν μιλούν μεταξύ τους και ένας αγνόησε τον άλλο κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων.

Πηγή: newsit.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2038.html