2η Εκποίηση Βιβλίου (παζάρι βιβλίου) στη πλ. Κλαυθμώνος


Ημερομηνία Τρίτη, 02 Φεβ 2010 @ 02:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδος με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει από 5 έως και 14 Φεβρουαρίου 2010 την 2η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Εκατό εκδότες εκποιούν 6500 τίτλους βιβλίων που έχουν εκδοθεί έως και το 2005 σεαπίστευτα χαμηλές τιμές. Υπάρχουν βιβλία που η τιμή πώλησης τους ξεκινάει από 0.50 ευρώ. Όλα τα εκποιούμενα βιβλία πωλούνται στο 30% της αρχικής τους αξίας - ένα βιβλίο που πωλείται 10 ευρώ, στην εκποίηση πωλείται 3 ευρώ. Η είσοδος στην εκποίηση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και μπορεί να αγοράσει κανείς όσα βιβλία θέλει - ακόμη και ένα - χωρίς κανένα όριο. Όλα τα βιβλία έχουν αυτοκόλλητη ετικέτα με την τιμή εκποίησης. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Η εκποίηση λειτουργεί καθημερινά και Σάββατα και Κυριακές.


Σε ένα θερμαινόμενο χώρο 700 τ.μ. με άνετο διάδρομο 4 μέτρων, θα βρείτεπερισσότερους από 6000 τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών: παιδικά, λογοτεχνία, ιστορία, επιστημονικά, ποίηση, επιστημονική φαντασία, κόμικς, χιούμορ, περιοδικά, κ.α.

Επισκεφθείτε την 2η εκποίηση βιβλίου. Λειτουργεί μόνον για 10 ημέρες. Είμαστε βέβαιοι πως θα βρείτε πάρα πολλά βιβλία που σας ενδιαφέρουν και που θα μπορέσετε να προμηθευτείτε σε ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Πλατεία Κλαυθμώνος, από 5 έως και 14 Φεβρουαρίου 2010 την 2η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 10 το πρωι με 10 το βράδυ, ολες τις μέρες (και Σαββατοκύριακο).








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2037.html