Η ζωή του ..Ιππότη της Ασφάλτου Ντέιβιντ Χάσελχοφ σε reality


Ημερομηνία Σάββατο, 30 Ιαν 2010 @ 15:05
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Το επόμενο επαγγελματικό βήμα ετοιμάζεται να κάνει ο David Hasselhoff μετά την αποχώρησή του από το reality show «America’s Got Talent» (Αμερική, έχεις Ταλέντο). Ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως θα πρωταγωνιστήσει σε reality show το οποίο θα είναι βασισμένο στην ζωή του. Παρότι στο παρελθόν έχει διασυρθεί στα μέσα και το διαδίκτυο με προφανή προβλήματα αλκοολισμού, και μάλιστα από την ίδια του την κόρη όπως φαίνεται, τώρα θα κάνει ένα reality για να δείξει και σε άλλους πατέρες πώς να ακουλουθήσουν τα ..πετυχημένα του βήματα στην ανατροφή των κοριτσιών τους..



Μάλιστα για να καλύψει όλη του τη ζωή χρειάζεται λέει, 10 συνολικά επεισόδια διάρκειας μισής ώρας το καθένα που θα περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πολλές πτυχές αυτής της πολυτάραχης ζωής. Το show θα βασίζεται κυρίως στην προσπάθεια του ως διαζευγμένος πατέρας να βοηθήσει τις δύο έφηβες κόρες να σταθούν στα πόδια τους. Η μεγαλύτερη κόρη του Taylor-Ann 19 χρονών που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας, και η μικρότερη του κόρη Hayley 17 χρονών, ανερχόμενη ηθοποιός και μοντέλο προσπαθούν να σταθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ζητώντας τη βοήθεια του διάσημου πατέρα τους.

Ο David λέει ότι είναι δύσκολο να μεγαλώνει δύο κόρες ειδικά όταν αυτές βρίσκονται στην εφηβική ηλικία και θέλει με τον τρόπο αυτό να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους τους μπαμπάδες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τις κόρες τους. «Η ανατροφή δύο κοριτσιών είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να προκύψει στη ζωή ενός άντρα ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια τεράστια πρόκληση. Αν νιώσεις ότι τα κατάφερες, τότε αυτόματα μετατρέπεσαι στον πιο ευτυχισμένο άντρα του πλανήτη. Εγώ το πάλεψα πολύ και ελπίζω ότι τα κατάφερα, έτσι θέλω να βοηθήσω όλους τους μπαμπάδες που βρίσκονται σε απόγνωση», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός που όπως φάνηκε δεν χρειάστηκε ναυαγοσώστη για να τα καταφέρει στην ανατροφή των παιδιών του!

πηγή: myself.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2032.html