Παντρεύτηκαν τελικά Κοργαλιάς - Ευριδίκη με πολιτικό γάμο


Ημερομηνία Τετάρτη, 14 Οκτ 2009 @ 16:35
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Χθες τελικά, κάτω από άκρα μυστικότητα, παντρεύτηκαν η Ευρυδίκη με το Δημήτρη Κοργιαλά! Κανείς μα κανείς - όσα τηλέφωνα κι αν πήραμε - δε μαρτυρούσε πότε θα γίνει το μυστήριο! Στο δημαρχείο λοιπόν Γλυφάδας, την Δευτέρα που μας πέρασε (12 Οκτωβρίου), στις 19:30 ο αντιδήμαρχος Νίκος Λεβετσοβίτης τους πάντρεψε με κουμπάρους τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Λουκά Φωτόπουλο, και μια φίλη της Ευρυδίκης. Και πριν καλά καλά ανταλλάξουν τους όρκους αιώνιας πίστης, έκαναν το ...γαμήλιο ταξίδι τους. Η Ευρυδίκη και ο Κοργιαλάς, εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στον Alpha, στο πρωινό της Ελένης Μενεγάκη, ως καλεσμένοι της!



Σύμφωνα με πληροφορίες του panoramapress.gr (από όπου αναδημοσιεύουμε την είδηση), το ζευγάρι ντύθηκε λιτά με ρούχα που καθόλου δεν έμοιαζαν με γαμπριάτικο κοστούμι και νυφικό. Ήταν παραπάνω ροκ από ότι φαντάζεστε, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο!

Απόψε το βράδυ (Τετάρτη), θα γιορτάσουν το νέο τους ξεκίνημα στο «Σταυρό του Νότου» μαζί με τα «Κόκκινα Χαλιά».

Πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τελικά «ενώθηκαν» με πολιτικό γάμο και μας άφησαν όλους... άναυδους! Δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα! Και για να πούμε την αλήθεια, παρόλο που περιμέναμε ότι θα το μαθαίναμε γιατί στην περσινή εκπομπή της Τατιάνας, «Αξίζει να το Δεις», είχαν κάνει τη σχέση τους λίγο ριάλιτι, τελικά... τίποτα! Επιλογή σας παιδιά και δικαίωμά σας!

«Τα πήρε στο κρανίο» μάλλον ο Δημητράκης έτσι όπως τα είχε πάρει και στο αεροδρόμιο την τελευταία φορά με τη ρεπόρτερ του STAR!

Να ζήσουν!







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1964.html