Η Μυστική Ιστορία της Αμερικής από τον Oliver Stone


Ημερομηνία Πέμπτη, 03 Σεπ 2009 @ 05:20
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΟ σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν θα γυρίσει για την αμερικανική τηλεόραση μια σειρά - ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων για την "Μυστική Ιστορία της Αμερικής".


Ο Ολιβερ Στόουν που τιμήθηκε με Όσκαρ για την ταινία "Πλατούν" (1986) και για την ταινία "Γεννημένος την 4η Αυγούστου" (1989), εργάζεται λίγο για την τηλεόραση, σκοπεύει όμως να επωφεληθεί από τη μεγάλη σε διάρκεια μορφή του ντοκιμαντέρ για να εξετάσει τις λιγότερο σχολιασμένες πλευρές τις ιστορίας των ΗΠΑ.

"Με αυτή την εποποιία των 10 ωρών, που νομίζω ότι θα είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά μου στα παιδιά μου και στις μελλοντικές γενιές, δεν μπορώ παρά να ελπίζω ότι θα αλλάξουν οι νοοτροπίες", δήλωσε ο κ. Στόουν.

Σύμφωνα με το "Hollywood Reporter", η σειρά αυτή, που θα μεταδοθεί το 2010 στην καλωδιακή τηλεόραση Showtime, θα περιοριστεί στα τελευταία 60 χρόνια και θα εστιάσει κυρίως στην απόφαση του προέδρου Τρούμαν να χρησιμοποιήσει την ατομική βόμβα κατά της Ιαπωνίας κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, καθώς και στην περίοδο του ψυχρού πολέμου.


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1940.html