Παντρεύτηκε η Έλενα Παπαρίζου στην Σουηδία;


Ημερομηνία Σάββατο, 22 Αύγ 2009 @ 03:25
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Όλο τον χειμώνα το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα ήθελε την Έλενα Παπαρίζου να χωρίζει με τον Τόνι Μαυρίδη. Κάθε δεύτερη εβδομάδα είχαμε κι από ένα χωρισμό του ζεύγους. Κι αν όχι χωρισμό, μία κρίση η σχέση τους την περνούσε. Ωστόσο, τους τελευταίους τρεις μήνες - ελέω διάσημων γυναικών που έκαναν τα μπάνια τους στις παραλίες - τα δημοσιεύματα δεν ασχολήθηκαν με το ζευγάρι.


Εξάλλου, Παπαρίζου και Μαυρίδης, άμα σταμάτησαν για λίγο οι εμφανίσεις της αοιδού στο «Θάλασσα», πήγαν διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Σουηδία ήταν ένα από τα μέρη που επέλεξαν, αλλά και ο τόπος από όπου προέρχεται το «καυτό» κουτσομπολιό που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε! Ω ναι. Οι φήμες άλλαξαν ρότα και τώρα τους θέλουν να παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Σουηδία.

Μακριά από όλους και όλα, αλλά κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους, Έλενα και Τόνι αποφάσισαν ξαφνικά να επισημοποιήσουν την δεκάχρονη σχέση τους. Εκπληρώνοντας έτσι και την επιθυμία των δικών τους, που τους ήθελαν να παντρεύονται, επιτέλους. Αν πράγματι ισχύει η φήμη, θα αποδειχθεί σύντομα. Πάντως, το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού σε λίγες μέρες ξεκινούν και πάλι οι εμφανίσεις της Παπαρίζου στο «Θάλασσα», όπου αυτή τη φορά η αοιδός στο πλευρό της δεν θα έχει τον Γιώργο Παπαδόπουλο, αλλά το νικητή του X Factor, Λούκα Γιώρκα.

Πηγή: Λοιπόν






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1929.html