Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις της Κυριακής του Rockwave Festival


Ημερομηνία Κυριακή, 28 Ιούν 2009 @ 21:46
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Μετά τις απανωτές ακυρώσεις συναυλιών διαφόρων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων στην Ελλάδα για διαφορετικούς (επίσημους) λόγους κάθε φορά, ήρθε και η σειρά του Rockwave Festival.. Λόγω καιρικών φαινομένων και καταστροφών από το χαλάζι της νύχτας του Σαββάτου και του μεσημεριού της Κυριακής, όλες οι εμφανίσεις της Κυριακής 28 Ιουνίου ακυρώνονται / αναβάλλονται, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. The Killers, Duffy, Κωνσταντίνος Β, Gad, Ντε Νίρο, Tricky, Dinosaur Jr, Eden James και Jammerllada είναι αυτοί που θα εμφανίζονταν, αλλά τελικά ..δεν! Η Didi Music, διοργανώτρια του Festival στο Terra vibe τα τελευταία χρόνια, τήρησε σιγή ιχθύος μέχρι και την τελευταία στιγμή, μέχρι τελικά να ανακοινώσει το δυστυχές γεγονός της αναβολής / ακύρωσης.


Η (καθυστερημένη) ανακοίνωση της Didi Music, η οποία αναρτήθηκε / κοινοποιήθηκε αρχικά μόνο από το site της, ήρθε να επιβεβαιώσει την έντονη φημολογία που μίλαγε από το πρωι της Κυριακής για πιθανή ακύρωση.. Εντούτοις, όσοι κατευθύνθηκαν στο χώρο από νωρίς δεν αμφέβαλλαν καθόλου -από τις αντιδράσεις των ανθρώπων του festival εκεί- για τη μη πραγματοποίηση των σημερινών live. (Μεταξύ άλλων και ο γνωστός τραγουδοποιός Γιώργος Δημητριάδης πού βρέθηκε κι αυτός (άδικα) στη Μαλακάσσα, και εξέφρασε το παράπονο και την απογοήτευση του μόλις γύρισε από το Terra Vibe μέσω του facebook..)

Ζήτημα τώρα τίθεται για το αν και τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.. Θυμίζουμε για τον Ιούνιο (Δευτέρα και Τρίτη):

29/6 – MOTLEY CRUE, WASP, MONSTER MAGNET, VOIVOD, ARCH ENEMY, LAUREN HARRIS
30/6 – SLIPKNOT, MASTODON, SAXON, KYLESA, TORCH


Να θυμήσουμε, κι ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του συναυλιακού καλοκαιριού, ότι για διάφορους άλλους λόγους έχουν επίσης ακυρωθεί ή αναβληθεί οι συναυλίες των: Depeche Mode, Joss Stone, RZA, Franz Ferdinand, Veils, Loreena McKennitt,Lauryn Hill, A Flock Of Seagulls, Einstürzende Neubauten, Soundtruk, Nurse With Wound, Maybeshewill, και μάλλον η λίστα θα μεγαλώσει κι άλλο...


Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρίας:

"Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.

Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση.

Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο. Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του.

Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις. Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες www.rockwavefestival.gr | www.didimusic.gr"







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article1914.html